Sjællandsmestre for 3. år i træk

Sjællandsmestre for 3. år i træk

Ved det nyligt afholdte Sjællandsmesterskaber i formationsdans i Ravnsborghallen i Køge, var Henckell Dans repræsenteret i tre kategorier; hip hop, production og disco. Fra morgenstunden skulle den lokale danseskole kæmpe om medaljer startende med hip hop juniorformationen “B.S. Formation”. Mod nogle rigtig dygtige konkurrenter endte det ud med en meget flot og velfortjent bronze medalje.

Dernæst skulle der danses i kategorien production, hvor Henckell Dans stillede op med deres disco show formation, og dermed vidste, at det ville blive en svær kamp, da det ikke var den rette kategori. Kampen blev selvfølgelig taget op, og de 24 piger, der dansede under titlen “Nightmare”, kom i finalen og endte på en meget flot 4. plads.

Sidst men ikke mindst skulle kategorien discoformation danses, og børneformationen “Rock Divas” skuffede ikke - de var knivskarpe - og i et stærk felt gjorde de rent bord for 3. år i træk og hev dermed guldmedaljen med hjem til Brøndbyøster og kan nu kalde sig Sjællandsmestre i endnu et år.

Glæden var stor ikke mindst hos trænerne Lonni Henckell Wikke, Cecilie Ancher Honoré og Tina Hedegaard, som har stået for koreografien af de tre formationer. Nu fortsætter det hårde arbejde frem mod Danmarksmesterskaber i Pinsen i Brøndby Hallen, hvor Henckell dans stiller op med seks formationer.

menu
menu