Skal Hvidovre i bund eller midt?

Skal Hvidovre i bund eller midt?

FODBOLD: Alle kampe er naturligvis vigtige, men når Hvidovre på søndag skal en tur til Næstved kan det blive en nervepirrende affære for begge hold. Næstved har været igennem en turbulent sommer, hvor man har skiftet stort ud i truppen, hvor flere udlændinge er kommet ind, og en næsten ny ledelse er indsat.

Ikke mindst på trænersiden har der været meget uro.

Succestræneren Michael Hemmingsen og sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen blev fyret trods holdet kun var to point for at nappe Lyngbys Superliga- playoff plads. Derefter gik den tidligere HIF-bomber Anders Clausen som assist (han er nu i FC Roskilde). Kort før sæsonstarten blev Per V. Hansen Dos Santos hentet ind som cheftræner et job han kun bestred i 22 dage, inden han selv sagde op med begrundelse af klubbens ejere ville have mere indflydelse på spillestil, holdudtagelse o.s.v. Nu er den 62-årige spanier Fernando De Argila ny cheftræner i Næstved Boldklub, han har senest været ansat som cheftræner for Orlando Citys andethold, som spiller i USL.

Om han er manden, der kan vende den uro der hersker i klubben, bliver spændende.

En vigtig kamp

Begge hold har brug for de tre point. Næstved kommer med tre nederlag i træk og HIF kommer med det ene point fra weekendens opgør mod Nykøbing. Med tre point hægter man så på i det midterfelt, der bliver så vigtigt i år.

Det bliver en presset periode for HIF der spiller søndag-onsdag-søndag-onsdag-søndag resten af august måned. Rasmus Louie Larsen, Lasse Brandt Hansen og Christopher Østberg døjer forsat med skader, mens Frederik Emil Andersen næsten er tilbage efter den skade han fik i baglåret mod Frem. Mike Mortensens røde kort tvinger HIF til at ændre på forsvaret.

Per Frandsen skal håbe på at holdet kan forsætte den gode stime man har haft under hans ledelse, hvor Hvidovre ikke har tabt til Næstved i fem turneringskampe og to træningskampe.

Næste hjemmekampe er næste onsdag den 21 august kl. 19.00, hvor der bliver et spændende opgør mod succesombruste Fremad Amager på Hvidovre Stadion. ka-ma

menu
menu