Skal nu fejres på Hovedbiblioteket

Skal nu fejres på Hovedbiblioteket

På en mark nær Bethel, sydvest for byen Woodstock i den amerikanske delstat New York, samledes ca. 450.000 mennesker mellem den 15. og 17. august 1969. Dette fordi tidens største bands skulle optræde på den nu legendariske Woodstock-festival.

Et ikonisk 50-års jubilæum, som nu markeres på Hvidovre Hovedbibliotek på datoen for festivalens afvikling den 16. august. På denne dag for 50 år siden, som for øvrigt var en lørdag, optrådte bands og musikere såsom Santana, Grateful Dead, Janis Joplin, the Who og Jefferson Airplane. Og dette var blot en håndfuld af de store kunstnere, som ellers optrådte over de tre dage, festivalen varede.

- Denne fredag eftermiddag i 2019 vil vi forsøge at genskabe hippietidens 60’er-magi på det store lærred i musikafdelingen ved at vise de bedste optrædener fra alle tre dage i august 1969, oplyser man på Hvidovre Hovedbibliotek.

Den fede musik introduceres af musikjournalist Per Wium, som vil fortælle om musikken på festivalen over alle festivaler!

Selve arrangementet foregår altså fredag den 16. august på Hovedbibliotekets scene i musikafdelingen og er helt gratis at deltage i. Det er bare at dukke op - med eller uden blomst i håret...

menu
menu