Skønne sommerdage på cirkusmusset

Skønne sommerdage på cirkusmusset

Udlev din indre cirkusartist, bliv klogere på historier om alverdens cirkusartister og lad dig overraske af indholdet af museets nye cirkuspose

På søndag den 28. juni, samt hele juli fra søndag til torsdag kan du mærke, hvordan det er at være cirkusartist, når der bliver åbnet op i den store cirkussal til Cirkussjov med start kl. 10, 11, og 12. Her kan du afprøve din balance på linen, din styrke i trapezen, din koordination med keglerne og din evne til at fremkalde smil som en klovn. Mulighederne er mange og en kyndig cirkusinstruktør vil stå klar med råd, inspiration og vejledning til store og små. Der er et begrænset antal pladser til Cirkussjov, og billetter kan købes online. Evt. overskydende billetter bliver solgt i døren.

D. 6. og 7. juli vil Cirkussjov foregå i museets cirkustelt. Disse to dage vil der være særligt fokus på jonglering og balancegang på line.

Overraskende Cirkuspose

Som noget nyt har Cirkusmuseet i denne sommerferie kreeret sjove cirkusposer fyldt med aktiviteter til børn i alle aldre. Posen indeholder blandt andet et aktivitetshæfte med skattejagter, opgaver og quizzer samt inspiration og materialer til et fint sommerpostkort. I posen er der også en brikjuice og børnevenlige snacks samt en fin rød klovnenæse. Posen koster 45 kr.

Vilde historier

På museet kan hele familien gå på opdagelse i udstillingen, hvor I bl.a. kan opleve museets nyeste udstilling om Cirkus Arena, film, rekvisitter og andre interessante fortællinger fra cirkusverdenen. Kl. 13 mandag til torsdag i museets gårdhave, kan du blive klogere på en af de mange spændende artister fra udstillingen, som udbryderkongen Bernardi eller manden med løvetænderne, når en af museets cirkusformidlere fortæller Vilde Historier.

Den nye gårdhave

I gårdhaven kan du hele sommeren nyde Hansen Is, kanelfristelser, pizzasnegle og kolde og varme drikke, som du kan købe på museet. Her er også plads til at familien kan hygge sig med cirkusposens kreative indhold og nyde en fredelig stund i skyggen.

Billetter til museet og Cirkussjov kan købes via et link på www.cirkusmuseet.dk eller i døren. Som sagt er der et begrænset antal pladser til Cirkussjov, som varer en 1/2 time med start kl.10, 11 og 12. Tjek altid www.cirkusmuseet.dk inden afgang hjemmefra, da der kan opstå ændringer af programmet grundet Covid-19.

menu
menu