Skuffelse i begge lejre!

Skuffelse i begge lejre!

1-1 mod Karlslunde. Pokalkamp mod Slagelse i morgen på Avedøre Stadion

FODBOLD: - Det blev en god start på DS, når man ser på indsatsen og spillet. Resultatet af kampen var også retfærdigt nok, når man ser på fordeling af spil og chancer. Men i begge lejre var der selvfølgelig lidt skuffelse over ikke at få de tre startpoint i den ny sæson, siger Avedøres sportschef Per Myhrmann efter lørdagens premiere i Karlslunde, der endte 1-1.

Avedøre kom foran efter 13. minutter ved debutanten Mathias “Mini” Johansson. Efter et hjørnespark fra højre, endte bolden i venstre side af feltet, hvor Mini bankede den flot og højt i mål til 1-0. Halvlegen var meget lige og med få chancer, så det var vel retfærdigt nok, at Karlslunde afsluttede et velgennemført angreb med en dribling uden om målmand Rasmus Siggaard.

Efter pausen kom der flere chancer i begge ender. Mikkel Gadby havde en mulighed fem minutter efter pausen, og fire minutter senere var det Karlslunde, der var ved at komme til en åben chance. Midt i halvlegen havde Jonathan Villadsen et flot hovedstød på mål, og lidt efter var det Karlslunde, der sendte dagens største chance over mål.

Hektisk til slut

I kampens sidste fem minutter kom der flere chancer, begge hold satsede på at få sejren. Karlslunde havde et par gode gennemløb, det ene efter en lille fejl i midten hos Avedøre, men begge gange fik Siggaard lavet en benparade. Karlslunde ville også gerne have tildelt et straffespark. Lige før lukketid blev Nicklas Antonsen sendt i dybden og fik tippet bolden over målmanden, men desværre var der ikke fart nok i bolden, så en forsvarer fik ekspederet bolden væk.

I den kommende uge skal Avedøre-mandskabet i ilden to gange, - endda på hjemmebane. I morgen onsdag den 7. august kl. 18.00 går det løs mod 2. divisionsholdet Slagelse i landspokalturnering, og derefter spilles næste DS-kamp mod Union på lørdag den 10. august kl. 12.00 på Avedøre Stadion.

menu
menu