Skulderklap og TAK til hospitals-ansatte

Skulderklap og TAK til hospitals-ansatte

Hvidovre Avis har modtaget nedenstående fra komiteen v/ Mette Aabrink.

- Vores indsamling er nu slut, og vi har vekslet de indkomne donationer til gavekort. TAK!

- Vi vil fortælle personalet, at vi stadig tænker på dem. Deres virkelighed og arbejdspres med Corona er heldigvis aftaget. Men de stod der alle sammen, skulder ved skulder, og hjalp os gennem krisen.

- Og det vil vi gerne sige tak for på vegne af komiteen bag indsamlingen, Marianne Fabrin, Erik Brouer, Mette Aabrink og Anne-Dorte Andersen.

- Komiteen glæder sig til at gavekortene nu kan fordeles og har bl.a. hentet gavekort i Snellemark Centret på Bornholm og i Rødovre Centrum, hvor direktør Jesper Andreasen tog imod med korrekt ”Corona-hilsen”.

Rødovre Centrum supplerede som en venlig gestus indsamlingen med et antal gavekort, og det er vi meget glade for. Jesper Andreasen og flere i hans familie har været ramt af Corona i den tidlige fase, så han ved hvad det betyder, at der er hjælp at hente.

Indsamlingen Skulderklap

- Vi fik mange små og store donationer, og vi er taknemmelige for den opbakning midt i alt det andet, der sker.

Mette Aabrink understreger, at komiteen er helt klar over, at mange andre i samfundet har bidraget under Corona-krisen og at mange stadig har det svært.

Men de fire ildsjæle synes stadig, at personalet på hospitalerne skal have et skulderklap, fordi de især har stået i frontlinjen i kampen mod Corona.

- De har uden tøven været der til denne opgave, hvor deres eget og familiens helbred jo alt andet lige også var i spil. Jeg er stolt over vores hospitaler, det må jeg sige og håber på, at komiteens Skulderklap vækker glæde hos dem, der modtager et af gavekortene.

menu
menu