Slår dørene op, for halvfjerdsens tyvende gang

Slår dørene op, for halvfjerdsens tyvende gang

Besøg Studio Jazz & Motion på søndag

- Det er så hyggeligt, at der er så mange Hvidovre borgere der har haft, eller stadig har tilknytning til huset. Jeg er så stolt af den store opbakning, den fantastiske historie, og ikke mindst den altid dejlige stemning som er i huset, siger Mette Hamm, indehaver af Studio Jazz & Motion, der i år kan fejre den 70. sæson.

- Går man gennem Hvidovregade, når musikken buldrer er man ikke i tvivl om at der er gang i huset. Store som små, ung som gammel, tyk som tynd, begynder som øvede, alle der kan lide at danse deler glæden i Studio Jazz og Motion.

Igen i år tilbyder danseskolen, at du kan komme ned og se lokalerne og hilse på Mette, og hendes søde hjælpe piger. Første gang er på søndag den 11. august mellem 12-14 og anden gang er søndag den 18. august mellem 12-14. Det skaber en tryghed for alle nye, en mulighed for at få svar på evt. spørgsmål og en ro inden en spændende opstart. Programmet er klar på hjemmesiden der er hold for ALLE. Mette er klar på tlf. 29 93 19 49 og info@jazzogmotion.dk.

- Der er ingen undskyldning for ikke at komme og blive glad i låget, så vel mødt til sæson nr. 70 i Studio Jazz og Motion, slutter Mette Hamm.

Dans

Dans

menu
menu