Slip humoren løs!

Slip humoren løs!

Tag forskud på julefrokosten og slæb både partner, venner, chef og kolleger med i teatersalen i Frihedens Idrætscenter på onsdag den 5. december

Kan man virkelig selv bestemme, hvor sjovt livet skal være? Gu’ man da så! Kom hen og hør hvordan, når Søs Egelind slipper humoren løs og instruerer i, hvordan man bruger den i hverdagen.

Søs Egelind er den høje af de to sjove fra makkerparret “Søs og Kirsten (Lehfeldt)”, og vi kender hende som skuespiller, revystjerne, komiker og sanger. Hun har også deltaget i Vild med Dans, vundet dirigentkonkurrencen Maestro og kokkekonkurrencen Masterchef, og så er hun mormor med stort “M”.

Søs Egelind er lige fyldt 60 år, og hendes personlige historie rummer blandt andet flere alvorlige kræftsygdomme og et stort engagement i kampen for medicinsk cannabis.

Sammenlagt gør det den populære dame til den helt oplagte person til at fortælle om humor og det positive livssyn.

Søs Egelind er mester i at få andre til at grine. Det handler ikke om at fortælle vittigheder i en uendelighed, men derimod om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation. Hun kalder det konstruktiv forstyrrelse.

Med humor som våben og værktøj kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå arbejde eller at overkomme alt det sure, lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser.

Det viser sig rent faktisk, at produktiviteten stiger, og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen, også i arbejdstiden!

Der er lagt op til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog kvinde i sin bedste alder. Og der er indbygget risiko for både at hjemtage stof til eftertanke og få spoleret sit dårlige humør!

Arrangementet med Søs Egelind foregår i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter på onsdag den 5. december kl. 19.00-21.00, og tilmelding og betaling skal ske forud for arrangementet til AOF Hvidovre på telefon 36 39 00 00 eller på hjemmesiden aof.hvidovre.dk. Billetter koster 195 kr.

menu
menu