Sluttede festligt hos Henckell Dans

Sluttede festligt hos Henckell Dans

Ved det nyligt afholdte 36. års afdansningsbal- og show hos Henckell Dans kom elever, forældre og pårørende til en festlig pyntet Stadionhal 1.

Der blev danset på livet løs i 3 ½ time som opvisningen varede, både af børn og voksne. Spændende formationsdanse i disco og hip hop for børn junior, voksne seniorer, som alle havde fantastiske dragter på. Alle disse formationer skal med til DM i pinsen i Brøndby Hallen og to af disse hold skal videre til WM i Tjekkiet i juni.

Det afvekslende program indeholdt også bl.a. girlformation i rock’n roll, linedance, jitterbug, opvisning i disco af danmarksmestre i duo og nordisk mester i solo hip hop,

og de mindste elever dansede til tidens nye børnesange. Finalen bestod af alle elever, store som små og var bygget over “En biograftur” startende med køb af dansende billetter, popcorn, slikkepinde, reklamer fra Bilka med Per og Malene, Gillette med let påklædte piger i badekar, meget festligt.

Biograf filmene Bring it On, Grease, gyserfilm, James Bond, De utrolige og Mickey og Minnie med store dukker til stor begejstring for de mindste.

Finalen sluttede med rengøring af biografen med kost, støveklud og spand. Hele opvisningen blev afrundet med den traditionelle fællesdans for alle elever, både små og store.

menu
menu