Snart stiger huslejen i Friheden

Snart stiger huslejen i Friheden

Beboere i Frihedens Boligselskab er nu blevet varslet om huslejestigning, men de mangler fortsat udbedring af fejl og mangler

Manglende facader, løsthængende kabler og ødelagte græsplæner og køreveje er bare nogle af de ting, der mangler at blive færdiggjort i Frihedens Boligselskab blok 7, 8, 9 og 10.

Alligevel er beboerne blevet varslet huslejestigning pr. 1. juli.

Godt nok er der tre måneder til, men beboer i en af blokkene, Finn Birkemose Petersen, tvivler stærkt på, at blokkene er endeligt færdiggjorte inden den dato. Derfor satte han søndag en seddel op på alle dørene i de fire blokke. Finn Birkemose Petersen efterlyser andre beboere, der, ligesom han, kæmper for at få udbedret fejl og mangler.

Beboere har givet op

For Finn Birkemose har de sidste tre år været en endeløs og mere eller mindre ufrugtbar vandring mellem hans lejlighed og ejendomskontoret.

- Jamen, jeg har sat sedlen op, fordi jeg oplever, at folk efterhånden har givet op. Vi har rendt og klaget og lige lidt har det hjulpet. De skriver det ned og siger, at de vil vende tilbage, men man hører aldrig noget fra dem, fortæller Finn Birkemose Petersen.

Finn Birkemose Petersen forsøger derfor nu at få et overblik over, hvor mange beboere, der er plaget af manglende færdiggørelse af deres bolig, og han har på kun tre dage fået i alt syv henvendelser fra andre beboere.

En af dem er Mette Fuglsang, der godt nok bor i blok 2, der hører under renoveringsprojektets etape 2. Hun er imidlertid også blevet varslet huslejestigning.

- Vi er blevet lovet, at huslejen først ville stige, når etapen er gjort helt færdigt, men jeg mangler også at få færdiggjort fejl og mangler, og jeg tvivler på, at det bliver gjort færdigt, siger hun til Hvidovre Avis.

Hun tilføjer, at hun og de øvrige beboere efter hendes mening har været meget tålmodige.

- Nok er nok, vi har været tålmodige, men er udelukkende blevet mødt med uvilje og arrogance, siger hun og fortsætter.

- Det er grotesk, hvad vi er blevet udsat for og at siger hun.

key

Entreprenøren, der udfører de udvendige arbejder, har været udfordret og måttet finde ny monnteringsløsning.

Entreprenøren, der udfører de udvendige arbejder, har været udfordret og måttet finde ny monnteringsløsning.

menu
menu