Solskin, højt humør og børnedisco...

Solskin, højt humør og børnedisco...

I sidste uge skruede Hvidovres nyeste børneinstitution Tumlehuset i Avedøre op for årets sommerfest, - i det hele taget den første sommerfest i den nye bygning. Og trods et par små-dryp holdt vejret tørt og børn med forældre myldrede ind på det grønne græs og den dejlige nye legeplads.

- Vi kunne ikke have ønsket os en mere fantastisk sommerfest, siger Gitte Høgh Greisik, der er formand for forældrebestyrelsen.

- Alle var glade, solen begyndte for alvor at skinne, og den store rutsjebane fra legepladsen på taget og ned skulle indvies. Den var ikke upopulær! Og institutionens ledelse, Janni og Charlotte, svævede over vandene iført sommertøj og glade smil!

- I børnehavens køkken arbejder de (som i mange andre institutioner) med mad-modighed. Det er en stor glæde for os forældre, og til sommerfesten gav det sig udtryk i lækre smagsprøver, som Rikke og Claus fra køkkenet serverede på legepladsen - mums! Og madbilletter kunne man også købe til pølser og brød, eller man kunne hygge sig med sin egen gourmet-mad på et tæppe på græsset.

Alle børn havde mulighed for at går rundt til forskellige boder. Der var alt fra “solhilsen” til “flødebollekast”. Og man kunne afprøve de forskellige sanser eller grave efter guld og modtage en spiselig guldmønt, eller man kunne prøve forhindringsbane og tjekke sin kaste-teknik.. Men voldsom stor succes var nu børnediskoteket i institutionens fantastiske tumlesal. Der var stillet op med ægte DJ og den musik, børnene elsker, gav genlyd over hele legepladsen.

- Alt i alt et par helt igennem fantastiske timer. Tusind tak til personalet for en rigtig skøn oplevelse, lyder det fra forældrebestyrelsen.

lkjl

lkjl

menu
menu