Som Fighter er du æresgæst ved Stafet For Livet

Som Fighter er du æresgæst ved Stafet For Livet

Stafet For Livet er et meningsfuldt døgn, hvor der bliver sat fokus på kræftsagen. Du kan deltage som Fighter ved Stafet For Livet, hvis du har eller har haft kræft

Den 2.-3. september 2017, vil der igen være Stafet For Livet på Hvidovre Stadion. Stafetten varer et døgn, for at symbolisere at kræft aldrig sover. Som Fighter ved du hvad det vil sige at kæmpe.

Stafet For Livet er en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft og give håb til dem som kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter, underholdning og indsamling til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Det er Fighterne som starter stafetten ved at gå den første runde i fællesskab, symboliseret ved de gule T-shirts som Fighterne har på. Stafet For Livet giver en unik mulighed for at finde et positivt fællesskab med andre, som står i samme situation som dig. Det at man i fællesskab kæmper mod denne frygtelige sygdom giver håb og styrke. Sammen er vi stærkere.

Som Fighter deltager man i stafetten så længe man har overskud til. Det er en dag, hvor hygge og fællesskab er i centrum. Det er gratis at deltage i stafetten for dig som er Fighter.

Vil du vide mere om at være Fighter til Stafet For Livet Hvidovre 2017, så kan du finde det her, hvor du også kan tilmelde dig: stafetforlivet.dk/stafet/hvidovre/deltag-til-stafetten/deltag-som-fighter.

menu
menu