Sommerkirke i Avedøre med to dages aktiviter

Sommerkirke i Avedøre
med to dages aktiviter

Udflugt til Nationalmusset og Vartov, - og foredrag, koncert og middag i præstens have

Et herligt tegn på at det lokale folkekirkelige arbejde for alvor i gang igen, er den årlige "Sommerkirke" i Avedøre Kirke, der løber af stablen på næste tirsdag den 30. juni og onsdag den 1. juli, med en række aktiviteter begge dage.

På tirsdag den 30. juni er turdag, hvor turen går til København for først at besøge Nationalmuseet og spise frokost i deres dejlige cafe. Bagefter går man hen til Vartov og hører om Vartovs historie og digter- og salmepræsten Grundtvig. Her indtages kaffen og kagen.

Foredrag og koncert

Onsdag den 1. juli er der først tænkepause i Avedøre Kirke, dernæst foredrag af Cecilie Ahlmann Raaberg, præst og redaktør, som fortæller om hvordan den nye bibeloversættelse er blevet til. Derefter byder kirkens to organister Wents Reinbergs og Per Egholm på en dejlig koncert, og så sluttes "Sommerkirken" af med middag og kaffe i sognepræsten Inge Lunds have på Ørumvej.

- Der er ganske få ledige pladser tilbage, oplyser Rikke Strandgaard fra Avedøre Kirke. - Billetter a` kr. 200 kr. for én dag, 350 for begge, kan købes hos kordegnen i kirken senest den 26. juni. Her kan man også få det endelige program med afgangstider og mødetider.

m-

menu
menu