Sommerskrue

Sommerskrue

Børnegudstjeneste i Risbjerg kirke på torsdag for børn, unge og familier

På torsdag den 6. juni kl. 17.00-19.00 er der børnegudstjeneste i Risbjerg Kirkes have for familier, børn og unge i alle aldre.

- Efter gudstjenesten, hvor man også kan høre ungdomskoret synge, skal vi grille, lave bål og hygge sammen fortæller Lisbeth Munk Madsen, som er præst i Risbjerg Kirke.

I dagens anledning vil der desuden være hoppeborg i haven. Sommerskruen giver også mulighed for at møde Malene, som er ny Kirke og Kulturmedarbejder for børn og unge.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at møde sognets børn og unge, og få indblik i, hvilke aktiviteter de kunne tænke sig i fremtiden. Jeg har selvfølgelig en masse ideer, men det er altid dejligt at snakke med børnene selv, og høre hvad de tænker, siger Malene, som netop er startet i kirken. Malene fortæller også, at der vil være en lille overraskelse til alle de børn der kommer til Sommerskruen.

Alle er velkomne, så invitér familien og vennerne med til en hyggelig og sjov sommeraften. Pris for arrangementet er kr. 20,- for voksne og kr. 10,- for børn.

Dette arrangement er et af de 60 arrangementer, Risbjerg Kirke inviterer til i forbindelse med 60 års jubilæet.

menu
menu