Spillemand på besøg i Risbjerg kirke

Spillemand på besøg i Risbjerg kirke

Tirsdag den 23. april kl. 14.00 får Risbjerg Kirke besøg af en ægte spillemand. Mads Westfall kommer og underholder i kirken og alle er velkomne.

Mads er måske mest kendt som sanger og guitarist i den populære visetrio Halfdanskerne, og er også en morsom og nærværende solo-entertainer med masser af erfaring. Den professionelle karriere startede i duoen Strengedrejerne, der i 90´erne var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus, og har siden ført til flere tusind optrædener i hele landet.

- Jeg har set Halfdanskerne ved flere lejligheder, siger en af de frivillige i Risbjerg Kirke og fortsætter: - Jeg har altid syntes, at han var den sjoveste af dem. Så jeg glæder mig meget til at være med når han kommer...

Mads Westfall er også kendt for sin stærke og sprogligt opfindsomme sangskrivning, og har siden 2009 udgivet 6 albums og en række singler. Senest udkom “Den tid der er gået” i sommeren 2018. Det er blevet til en del airplay på P4 og P5 og mange flotte anmeldelser, blandt andet til “Bedre sent end tidligt” (2011, produceret af Tue West) og “Spor” (Exlibris 2015), der også fik ham nomineret til prisen som årets sangskriver ved Danish Music Awards Folk. Men Mads er først og fremmest en rigtig spillemand, som elsker livet på landevejene. Publikum til Mads’s optrædener plejer at grine og synge med og man går ikke forgæves hvis man vil have en god oplevelse på en helt almindelig tirsdag.

Arrangementet slutter med kaffe og kage for 20,- og er et ud af de 60 arrangementer der finder sted i Risbjerg Kirke i løbet af 2019 i forbindelse med at kirken har 60 års jubilæum.

menu
menu