SPORTEN MANGLER ET STED AT SAMLES

SPORTEN MANGLER ET STED AT SAMLES

Skal Hvidovre også fremover være en idrætskommune, kræver det handling nu, skriver CARSTEN N. PROVSTGAARD (Kons.):

Der var en gang hvor Hvidovre var kendt som en idrætskommune. HIF kæmpede med om det danske fodboldmesterskab og der blev bygget nye og tidssvarende idrætsfaciliteter rundt omkring i byen.

I dag kæmper HIF for at sikre overlevelse i 1. division, mens andre sportsgrene i Hvidovre forsøger at få det bedste ud af de nedslidte og ikke særlig tilskuere venlige idrætsfaciliter.

I mange år har Hvidovre Volley og Hvidovre Floorball ligget i de øverste ligaer, og ligesom andre idrætter i Hvidovre, så mangles der et sted i Hvidovre, hvor vores foreninger kan vise deres sport frem og afholde mesterskaber og sætte Hvidovre tilbage på landkortet som idrætskommune.

Alle med et kendskab til Hvidovre ved, at hverken Dansborghallen, Frihedens Idrætscenter, HBC Hallen eller Avedøre Idrætscenter indbyder til afholdes af større events, og der er derfor et behov i Hvidovre for etablering af multifunktionel opvisningshal, som kan samle idrætten i Hvidovre.

En multihal giver en række muligheder for afholdelse af blandt andet kongresser, messer og events og vil samtidig løse indendørsidrættens udfordringer på manglende haltider og nedslidte faciliteter, og samtidig løfte Hvidovre væk fra en bundplacering i DIFs idrætsundersøgelse (2017), når det kommer til facilitetsspørgsmålet.

Der vil desuden være flere perspektiver i etableringen af en multihal, da erhverv, skole og boliger kan tænkes ind, som vil komme til gavn for Hvidovres borger.

Så hvis Hvidovre fremover skal være en idrætskommune, så kræver det handling nu. Siden 2015 har forskellige oplæg fra Hvidovres idrætsforeninger været præsenteret og forsvundet igen. Lad os nu lytte til vores foreninger og få skabt et sted hvor idrætten kan samles og Hvidovres borger mødes. Det fortjener en by som Hvidovre.

Carsten N. Provstgaard

Medl. af Konservativ Folkeparti, Hvidovre

menu
menu