Sportsfolk og spejdere bliver hædret for 51. gang

Sportsfolk og spejdere bliver hædret for 51. gang

På næste onsdag er det igen tid til den festlige hædringsfest, hvor idrætten og spejderne bliver hædret for deres præstationer og frivillige arbejde

I år er det 51 år siden, at de første frivillige ledere i Hvidovre blev hædret.

Der bliver masser at fejre, når Kometen på næste onsdag 15. maj danner rammen om den årlige hædringsfest i Hvidovre Kommune. Her bliver Hvidovres dygtige idræts- og spejderfolk hyldet for deres præstationer og frivillige arbejde ved den traditionsrige hædringsfest, som Hvidovre Kommune arrangerer i fællesskab med Idrætsrådet og Samrådet.

Hædringen af de frivillige har været en tradition i mange år i Hvidovre, og de første ledere i Hvidovre blev kåret i 1968, og igennem årene er mange engagerede ledere blevet hædret for deres enorme frivillige arbejde.

- Hædringerne af de frivillige ledere indenfor sports- og spejderverdenen og af vores idrætsudøvere er en årlig tilbagevendende begivenhed, som jeg altid ser meget frem til. Hvidovre er en kommune, hvor idrætten og spejderbevægelsen altid har stået stærkt – og det skyldes især de mange gode frivillige kræfter, som investerer masser af tid i de mange foreninger, vi har rundt om i Hvidovre, siger borgmester Helle Adelborg.

De nominerede

Idrætsforeningerne og spejdergrupperne har i løbet af de sidste par måneder kunnet indstille kandidater til årets lederpriser, og nu er ti udvalgt til nominering.

Til titlen som Årets Ungdomsidrætsleder er de nominerede: Karina Herløv Byrialsen fra Hvidovre Gymnastik, Mads Westermann fra Hvidovre Bordtennisklub og Johanne Greve Svalling Jensen fra Hvidovre Volleyball Klub.

Til Årets Idrætsleder er de nominerede; Rikke Modell Nielsen fra Hvidovre-Avedøre Rideklub, Jørn Brandt fra Hvidovre Skakklub og Henning Christoffersen/Jan Skou fra Hvidovre Kajakklub.

De nominerede til Årets Spejderleder er Casper Wassar Skourup fra FDF i Hvidovre, Jeppe Herborg Christensen fra Hvidovrespejderne og Jan Thorlind fra Cirkus Arcus. Foruden de tre ovennævnte priser skal der også uddeles priser til Årets Idrætstalent (sponsoreret af Frihedens Butikscenter), Årets Idrætsforening (sponsoreret af Grøn Entreprise) og Årets Idrætspræstation (sponsoreret af Dansprint).

Ved hædringsfesten, som er for inviterede atleter og ledere, leverer Teater Vestvolden underholdningen i form af stand up-komikeren Jakob Tårnhøj.

menu
menu