Sportsligt udvalg skal støtte divisionsholdet

Sportsligt udvalg skal
støtte divisionsholdet

HIF’s Gamle Kæmper klar med et stærkt hold

FODBOLD: HIF’s Gamle Kæmper har i det forløbne år givet en betydelig støtte til såvel fodboldafdelingens ungdomshold, ungseniorer, samt til divisionsholdet og U21-mandskabet (2. holdet). Og det fortsætter uformindsket i det nye år, understregede præsidenten Allan Hebo Larsen på generalforsamlingen forleden.

Allan Hebo løftede også sløret omkring et nyt spændende initiativ, der skal støtte divisionsholdets muligheder: - Hvad angår divisionsholdstruppen satser vi i første omgang på at tilføre og støtte unge talentfulde spillere, sagde Hebo, - og tilføjede, at man hos kæmperne ikke havde været alt for begejstrede for at bruge midler på spillere, som ikke bliver brugt, hvilket havde været tilfældet sidste år. Derimod har man været glade for at kunne hjælpe med til at klubben har kunnet tilknytte unge angrebstalenter som bl.a. Lirim Qümili og Marcus Lindberg.

- Det er bl.a. baggrunden for at vi har besluttet at stille os til rådighed, og nedsætte et sportsligt udvalg, der både kan være med til at vurdere spillere og måske også finde nogle gode emner. På den måde kan vi også give en håndrækning i såvel divisions- som ungdomsregi, forklarede præsidenten.

Tilsyneladende mener kæmperne det alvorligt, - for man sætter et stærkt hold på banen til denne opgave med to tidligere landsholdsspillere og udenlandsprof. John Steen Steen Olsen og Birger Pedersen (også tidl. divisionstræner), samt den tidl. divisionsspiller Allan Hebo (også tild. Supeligatræner), samt den tidl. sportsjournalist Klaus Moe.

På generalforsamlingen var der i øvrigt genvalg over hele linjen, man kunne glæde sig over en god sommer med indtægtsrige markedsdage, bankospil og en pæn medlemsfremgang fra 220 til 253 i året 2019. m-

John Steen Olsen

John Steen Olsen

Birger Pedersen

Birger Pedersen

Klaus Moe

Klaus Moe

menu
menu