SPORTSSTACATO:

SPORTSSTACATO:

NEJ TAK TIL KLUBSKIFTE!

MIKALA WEBER, 21 år og topscorer for HIF’s fodbolddamer samt i serie 1 med 11 mål, er glad for at hendes lillesøster SOFIA WEBER, 18 år, ikke sagde ja til FC Nordsjællands “indbydelse” fornylig. Dels fordi lillesøster med sin teknik, flotte driblinger og skydefærdigheder er vigtig for holdet, og selvsagt også god at spille sammen med. Sofia ville hellere være hos veninderne i HIF og være med til opbygningen af det nye københavnsseriehold.

EN GOD MAND FOR OS!

MORTEN SCHØNNEMANN, elitetræner med UEFA-licens, der tidligere har virket i bl.a. HIF og Greve, har pr. 30. oktober 2018 lavet en aftale med Avedøre IF om, at han også i både foråret og efteråret 2019 er træner for DS-reserverne (2. senior) i klubben.

- Det er meget tilfredsstillende for klubben, at aftalen fortsætter foreløbig hele 2019, da Morten Schønnemann i efteråret 2018 har været os en god mand og har ydet en indsats, som bl.a. har betydet, at hans hold lige nu ligger på en oprykningsplads, bemærker sportschef PER MYHRMANN.

EN TRAVL TID...

OLE IRGENS, en af frontmændene hos HIF’s Gamle Kæmper, har ikke dvaletid, på trods af at foreningens markedsdage lige nu er på stand by for vinteren. Har en travl tid med forberedelserne og afhentning af masser af gevinster til Kæmpernes fire bankospil i cafeteriet på Hvidovre Stadion. Han sidder desuden som opråber - det er han også go’ til - ved bankospillene torsdag den 15. og 22. november kl. 13. Og tager også rollen med nissehue til julebanko søndagene den 2. og 16. december, begge dage kl. 13.

900 KAMPE FOR BADMINITONKLUBBEN

ERLING BO SØRESEN rundede sin kamp nr. 900 for Hvidovre Badminton Club. Erling Sørensen er den 4. i klubbens historie til at præstere det antal kampe.

HÅBER PÅ LIDT HJÆLP!

CHRISTIAN LUNDBY, træner for Hvidovres københavnsseriehold, håber at få lidt hjælp “ovenfra”, altså fra HIF’s divisionstrup, når hans mandskab i aften, tirsdag den 6. november kl. 19.00, skal ud i efterårets sidste kamp mod BK Skjold på Hvidovre stadion/Kæmpernes Arena.

- Vort hold består jo af spillere fra egen trup, U19-spillere og divisionsreserver, så det er svært at sammenspille holdet og resultaterne bliver derfor meget forskellige. Forhåbentlig kan vi stille et stærkt hold i aften, så vi undgår at komme i alvorlig nedrykningsfare, bemærker Christian Lundby.

hhg

hhg

jhjh

jhjh

menu
menu