(SPORTSSTACATTO)

(SPORTSSTACATTO)

At det ikke altid er foreneligt med trænerjobbet også at påtage sig hvervet som linjevogter, fik BK Frihedens træner CARSTEN “FISTER” PEDERSEN nok at mærke i sidste uges afgørende kamp mod Herstedøster. “Fister” var ikke helt tilfreds med dommerkendelserne, han protesterede meget og vinkede lidt rigeligt med flaget, ofte i irritation. Det medførte en kraftig påtale, og var måske også medvirkende til et temmelig tvivlsomt straffespark til modstanderne i allersidste minut. I sommerferien (uge 32) afvikler Hvidovre IF Camp på Hvidovre Stadion for drenge og piger i årgangene fra 2012 til 2006. Det sker fra mandag den 5/8 til fredag den 9/8 - kl. 9.00 til 14.00 alle dage. Hvidovres divisionsmålmand FILIP DJUKIC fik en rigtig god debut på Montenegros U21-landshold. Han holdt målet rent i kampen mod Georgien, der endte 0-0. Hvidovre Atletik & Motions danske mester ABBI ULAD, måtte nøjes med en 3-plads, da Dansk Atletik Forbund 2. pinsedag afviklede DM i 10 km landevejsløb i forbindelse med “Royal Run”-arrangementet med start i Nyhavn og opløb ved Amalienborg.

PAS PÅ MED FLAGET

HIF-CAMP I SOMMERFERIEN

Alle får 25 timers super fodbold træning, de enkelte dage har sit eget træningstema og fokus, så spillerne oplever læring og udvikling i forhold til deres respektive niveau. Sidste år deltog 72 spillere og de havde en super uge! Træningen er ligeledes målrettet til de enkelte årgange og deres aldersrelaterede læring for både markspillere og for målmænd. På campen vil det være et særligt hold for målmænd med specifiktræning med Hvidovre IF’s uddannede målmandstrænere.

EN FLOT DEBUT

Filip Djukic, der er bosat i Hvidovre, fik debut på HIF’s 1. divisionshold i foråret, og har - efter en svær start - virket meget stabil, og nået 22 kampe i træk. Hans kontrakt med HIF udløber her til sommer, men meget tyder på en forlængelse.

FIK ”KUN” BRONZE

Efter en forrygende spurt mellem 4-5 løbere, blev det Viborg-løberen Thijs Nijhuis, der løb med mesterskabstrofæet.

lkl

lkl

lkl

lkl

menu
menu