Sportsstacatto

Sportsstacatto

FODBOLD: En række af de lokale fodboldklubber har her ved sæsonafslutningen foretaget en række kåringer. FODBOLD: Boldklubben Friheden holder den gamle fodboldtradition om afholdelse af en jule five’a’side i hævd. Det foregår lige så traditionelt den anden lørdag i december, altså lørdag den 14. dec. - på det man populært kalder “benbrækker-grusbanen” ved Friheden. RONING: På næste torsdag den 5. december er interesserede unge og voksne velkommen i Hvidovre Roklub i huset på Hvidovre Havn.

DE BLEV KÅRET

“Årets spiller” i Avedøre IF blev JONATHAN VILLADSEN, MICHAEL BO HANSEN blev “Årets 2. holdsspiller”, “Årets ledere” blev ANITA OG JIMMI VILLADSEN, der vandt Jan Gärtnsers mindepokal, “Årets AIF’ere” blev Lars ”Mål” Birkemosegård Nielsen og Jacob ”Shakes” Herløv Rasmussen.

“Årets spiller” i Lejerbo blev MARCUS HUBAN BERNHARD KUSK, og “Årets LB’er” blev SØREN KROGHOLT.

I Rosenhøj Boldklub var der fem der blev hædret: “Årets leder”: HENRIK BØGGILD, “Årets træner”: THOMAS SKOV, “Årets klubånd”: BRITTA HANSEN, “Årets senior”: EMIL KNUDSEN og “Årets Rosenhøj-pokal”: KIM SØGAARD.

I HIF blev det mangeårige træner KENNY JENSEN, der modtog prisen som “Årets HIF’er” og til MARTIN MUNK NIELSEN som løb med titlen som “Årets træner/leder”. Som en fin gestus hyldede man også ”det grå guld”, en række medlemmer der igen de sidste 20-30 år har bidraget på tværs af afdelinger, nemlig FREDDI GRANNO, JENS RASMUSSEN, ERIK JAKOBSEN, ERLING STEEN og JAN DØRGE.

JULE FIVE’A’SIDE

Deltagerne inviteres til at møde op kl. 9.00, hvor de betaler kr. 100,- for deltagelse i stævnet, og den efterfølgende julefrokost består af gule ærter/flæsk og kogte pølser. Man kan få mere at vide hos JOHN STEINMÜLLER på tlf. 21 63 95 50 eller mail: johnsteinmuller@live.dk -

ÅBENT HUS I ROKLUBBEN

- Vi holder “åbent hus” fra kl. 19.00 til 20.00, hvor vi også byder på en kop kaffe til dem der kigger indenfor, fortæller klubbens roleder LONNI ERIKSEN.

hg

hg

hg

hg

menu
menu