Sportsstcatto

Sportsstcatto

ISHOCKEY: På det danske U18- og A-kvindelandshold i ishockey, der er samlet i Vojens, er Hvidovre godt repræsenteret. På seniorholdet er ikke færre end syv af kvinderne fra Hvidovre, nemlig SIMONE HAMMER MØRCH, SOFIA BORUP BAGGESEN, AMALIE JOA, JOSEPHINE OLIN, ANNA FRIIS, MILLE KUNNERUP SØRENSEN og JULIE RØDER HENRIKSEN. På U18-holdet finder man SOPHIE DAMGAARD, SOPHIE SKOTT DAHL, EMMA ALLER MATHIESEN, SIGNE SØRENSEN, SARAH STAUNING og FRIDA KIELSTRUP. KAJAK: De danske atleter leverede flere flotte præstationer på førstedagen af U-VM i kano og kajak i rumænske Pitesti sidste torsdag, hvor ni både var i konkurrence i indledende heats over 500, 1.000 og 200 meter og alle gik videre til semifinalerne. DART: Ved de netop afholdte Europamesterskaber i dart for juniorer, spillede den kvindelige junior ANICK SONNICHSEN fra Dartklubben DK26 Hvidovre sig ind i medaljerækken og fik bronze, sammen med hendes makker Maria Hedegaard.

GODT REPRÆSENTERET

FLOT PRÆSTATION

Blandt de flotte præstationer var en fornem andenplads i 1.000 meter enerkajak til den nykårede junioreuropamester, stortalentet MAGNUS SIBBERSEN fra Hvidovre Kajakklub.

EM-MEDALJE I DART

I double blev der undervejs spillet flere rigtig gode og velspillede kampe af de to kvinder, og først i semifinalen måtte de se sig besejret af et skotsk par. Anick Sonnichsen leverede et så stærk indtryk i turneringen, at det er blevet kvitteret med endnu en landsholdsudtagelse til kvindelige junior Anick SonnichsenM i Rumænien.

Hvidovre-formanden ERIK SANGGAARD glæder sig over at Anick Sonnichsen kroner sin sidste sæson som junior med national og international medaljeregn: - Det har været et helt fantastisk år for Anick, og jeg er sikker på at hun nok skal spille sig ind i den danske dameeliten, siger han.

Skulle andre have lyst til at prøve kræfter med darten, så er der åbnet i klubben hver mandag og torsdag i fra kl. 18.30-22.00, ved Frihedens Station.

Magnus Sibbersen

Magnus Sibbersen

menu
menu