Sprudlende gospel og James Samson

Sprudlende gospel og James Samson

Hvidovre Musikråd inviterer til et brag af en feel-good koncert på lørdag

På lørdag den 21. november kl. 15.00 i Kometen, byder Hvidovre Musikråd på et brag af en gospelfest.

Århus Gospel kvartet er udsprunget af samarbejdet i det professionelle gospelkor, Gunnertoft Gospel Singers. De talentfulde sangere i gruppen har alle en uddannelse fra musikkonservatoriet.

Århus Gospel kvartet tager udgangspunkt i den traditionelle gospel, og repertoiret suppleres med både nye fortolkninger af salmer, evergreens og nyere gospelmusik. Publikum kan forvente at blive inddraget i en sprudlende og livsbekræftende koncert, hvor man kun kan gå fra koncerten med smil på læben og gospelrytmer i kroppen!

Århus Gospel kvartets pianist er den yderst erfarne Rebecca Bruhn.

Denne eftermiddag får kvartetten besøg af den talentfulde solist James Sampson, kendt fra både ”Stjerne for en aften”, Melodi Grand Prix og ”Vild med Dans”. James Sampson besidder et talent ud over det sædvanlige og er ikke kun elsket for hans varme sangstemme, men også naturlige charme, der tryllebinder tilhørerne fra første tone.

Dørene åbnes kl. 14.00, og billetter koster kr. 125 kr. + billetgebyr. Dørsalg: 145 kr. Man kan købe billetter via place2book.com/da/sw2/sales/gffl2zw46f eller på HvidovreBibliotekerne. Koncerten er siddende.

Hvidovre Musikråd følger myndighedernes restriktioner vedr. covid-19, og har udarbejdet en opstilling, der nøje følger restriktionerne, og beder alle om at hjælpe til, så man kan komme til koncert under trygge forhold.

menu
menu