Stadig billetter tilbage

Stadig billetter tilbage

FODBOLD: Der er fortsat lidt billetter tilbage til Hvidovres pokalkamp i morgen torsdag mod FC Nordsjælland, der bliver spillet kl. 19.00 på Pro Ventilation Arena/Hvidovre Stadion og HIF’s sportschef Peter Lassen står klar med at sælge billetter.

– Vi har valgt at lave billetsalg op til pokalkampen mod FC Nordsjælland, dels på grund af, vi mærker en stor interesse for kampen, kombineret med det generelt høje smittetryk på Vestegnen, hvorfor vil vi undgå at for mange folk stimler sammen eller må gå forgæves, lyder det fra Peter Lassen.

Billetsalg fra stadion

Billetsalget er fortsat i gang til torsdagens kamp hvor der lige nu er ca. 100 billetter i salg. Priserne er 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn. Da dette er et DBU-arrangement, er der IKKE gratis adgang til kampen for Hvidovreborgere, sæsonkortholdere, 100 mandsklub og sponsorer til divisionskampe, som ellers til turneringskampe.

– Vi havde jo håbet på en fest når vi skal forsøge at drille FC Nordsjælland, men det forhindrer coronapandemien desværre. Vi arbejder i øjeblikket på et digitalt billetsystem, men det er desværre ikke klart endnu, så billetterne kan købes i vinduet på kontoret hos mig fra kl. 10 til torsdag kl. 14.00, slutter Lassen.

Der må fortsat max være 500 personer på de danske stadions, hvor der til kampen mod FC Nordsjælland vil være ca. 350 billetter i salg til hjemmeholdets fans. Der vil ikke være billet-salg i indgangen.

menu
menu