Stafet for Livet Hvidovre 2020 SAMMEN - HVER FOR SIG!

Stafet for Livet Hvidovre 2020 SAMMEN - HVER FOR SIG!

Årets Stafet for Livet bliver en alternativ og kreativ version 2020

Vær med til at gøre en forskel ved Stafet for Livets 24-timers holdstafet lørdag den 12. september 2020 kl. 12:00 til søndag den 13. september 2020 kl. 12:00. Det handler om at gå (eller løbe) sammen, men hver for sig, for en fælles sag, hvor hvert skridt tæller.

Normalt er Stafet for Livet et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der fysisk finder sted på Hvidovre Stadion. I år bliver der anderledes.

- Som med alt andet i vores samfund er Stafet for Livet også berørt af Covid-19, og vi har i dén grad en målgruppe, vi skal passe på. Derfor har vi “aflyst” stafetten i sin oprindelige form i år, men er glade for, at kunne invitere til en alternativ og kreativ version 2020.

Koncept 2020

I år afholdes stafet - sammen, men hver for sig.

- Vi har åbnet for tilmeldingen og de første hold er gået i gang med at tænke kreative tanker. For det centrale i årets stafet er, at det er op til hvert enkelt hold at aftale, planlægge og afholde stafetten i de 24 timer stafetten varer. Stafetten varer ét døgn for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt, at leve med kræft. I direkte dialog med de enkelte hold og via vores hjemmeside samt Facebook side (Stafet for Livet - Hvidovre) vil vi hele tiden dele gode ideer og hjælpe med, hvordan det her alternative døgn kan forløbe. Et døgn, hvor stafetten finder sted lige dér, hvor det er muligt for den enkelte deltager, siger folkene bag arrangementet.

Åbningstale, lysceremoni og lys-tale

- Vi holder fast i nogle få, centrale elementer i stafetten - åbningstalen, lysceremonien og lystalen. Hvidovre Stadion danner rammen for årets åbningstale og vi sætter stafetten i gang med en åbnings-runde inde på stadion bestående af få fightere fra planlægningsgruppen. Det er muligt at købe lysposer via vores hjemmeside. Poserne bliver dekoreret og påført den personlige hilsen og så afholder vi lysceremoni lørdag aften, næsten som vi plejer: med lystale og korsang. På vores hjemmeside kan du allerede nu tænde et “digitalt” lys, der brænder fra nu af og som også fysisk vil brænde under lysceremonien. Det sørger vores frivillige for.

- Vi transmitterer åbningstalen, åbningsrunden og lysceremonien live på Facebook. I det hele taget bliver Facebook dér vi løbende deler billeder og videoklip i løbet af de 24 timer. Det bliver også muligt for de enkelte hold og deltagere at dele deres oplevelser ved Stafet for Livet 2020. Og man kan følge det uden selv at have en Facebook profil.

- Vi er dybt taknemmelige for alle donationer og sponsorater. Alt overskud fra Stafet for Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Man kan finde yderligere information om Stafet for Livet i Hvidovre på www.stafetforlivet.dk/stafet/hvidovre eller på Facebook: Stafet for Livet - Hvidovre.

Stafet

Stafet

menu
menu