Startede skidt og sluttede skidt...

Startede skidt og sluttede skidt...

Avedøre slået hjemme 4-2 af Karlslunde

FODBOLD: Det startede skidt og sluttede skidt for Avedøre mod Karlslunde. Allerede i det 5. minut blev en bold ikke sparket væk, så Karlslundes Filip Bidstrup kunne komme fri i venstre side, og han lagde bolden sikkert og fladt ind i det lange hjørne. Det betød et overtag til Karlslunde det næste kvarter, men stille og roligt fik Avedøre kontrol over spillet med bolden i egen række; desværre kun på de første to tredjedele af banen. Hele 1. halvleg havde Avedøre kun et enkelt blødt skud på mål fra Sebastian Tan.

Til gengæld kunne Avedøre komme yderligere bagud. Mathias Tagø sendte en stor chance over Rasmus Siggaards mål, og da en Karlslundespiller var kommet fri og løb mod mål, spurtede Avedøreanfører Niklas Myhrmann efter ham og satte en glidende tackling ind og fik forhindret afslutningen. Lidt efter var Siggaard langt ude af målet, og et langskud fra næsten midten af banen endte heldigvis med at gå over mål. Også midtstopper Jonathan Villadsen måtte redde en truende situation, lige før pausesignalet.

En første halvleg med en del boldbesiddelse til Avedøre, men chancerne tilfaldt gæsterne. Avedøre kunne have været bagud med to eller fire mål ved pausen, hvis det var gået helt galt.

Bedre 2. halvleg

Men Avedøre kom bedre ud efter pausen, og Nicklas Antonsen blev sat på banen og fik betydning for kampen. Mathias S. Christensen og Mathias Redke kombinerede på højrekanten og fik spillet Antonsen fri, og han svigtede ikke og udlignede til 1-1 kun fire minutter efter at være kommet på banen. Martin Nordentoft vendte lige efter tilbage efter en måneds fravær, og han var tæt på at bringe Avedøre foran kort efter. I stedet blev det Anders Vibe Kjøller, der scorede for Avedøre, spillet fri af Antonsen. Avedøre havde på det tidspunkt fuld kontrol på kampen, og Karlslunde havde ikke længere chancerne fra første halvleg.

Men så kom, med små ti minutter tilbage, et par minutter, hvor det gik galt. Mathias Reder blev spillet i dybden i feltet til en udligning, og et flot indlæg fra venstre omsatte den fremstormende Mahmoud El-Khaled til føring til Karlslunde. Niklas Myhrmann blev sendt frem i håb om et pres og en udligning. Chancen kom også til en umarkeret Sebastian Tan, som modtog bolden i feltet, men det upressede skud blev sendt over mål. Siggaard måtte redde en friløber, inden Mathias Reder langt inde i overtiden fik scoret til slutfacit 2-4.

Ærgerligt pointtab igen for Avedøre i de sidste 10 minutter af en kamp efter at have været i kontrol. Det havde ellers været en fin gave til 100-kampsjubilar Rasmus Siggaard og til trænerne Dennis Eliasen og Henrik Buhl, som var fraværende med afbud på dagen. De blev erstattet af Morten Schønnemann og Kim Junge, og de må have sagt noget fornuftigt i pausen, så kampen kunne ændre karakter.

Kampen blev overværet af 107 tilskuere. Avedøres næste DS-kamp spilles på lørdag den 12. oktober på Genforeningspladsen mod Union kl. 13.00.

menu
menu