Starter Konservativ Ungdom i Hvidovre

Starter Konservativ Ungdom i Hvidovre

Ungdommen vil også høres, også når det gælder politik. Derfor har en kreds af lokale unge politisk interesserede taget initiativ til at opstarte Konservativ Ungdom i Hvidovre. De er kommet så langt, at der nu indkaldes til stiftende generalforsamling onsdag den 24. juni, kl. 19, på Rytterskolen, Hvidovre Kirkeplads 1.

Foreningen er for unge i aldersgruppen 14-36 år, og alle interesserede unge er velkomne. Hvis man forhåndstilmelder sig, bydes der på et stykke pizza og en sodavand. Tilmelding kan sendes til adressen: soeren@konservative-hvidovre.dk, dog senest kl. 18 den 23. juni.

- Jeg glæder mig over de unge konservative har lyst og tid til at opstarte en ungdomsafdeling i Hvidovre. Det er ikke uprøvede kræfter, der står bag, bl.a. kan nævnes den Konservative 1. suppleant til kommunalbestyrelsen, Silas Fisker, der i dag er aktiv formand i Konservativ Ungdom København. Vi i den Konservative vælgerforening ser frem til samarbejdet og hilser dem varmt velkomment, udtaler formand for det Konservative Folkeparti Hvidovre, Søren Friis Trebbien.

menu
menu