Starter nyt cykelhold

Starter nyt cykelhold

Alle er velkomne på ”Vi cykler sammen”, som kører ture i det grønne Hvidovre hver mandag fra den 20. august

En tur på cykel giver frisk luft, vind i håret og dejlig motion. Og så er det endnu sjovere, når man kan cykle på ture sammen. Derfor har Sundhedscentret og Cyklistforbundet sammen taget initiativ til “Vi cykler sammen”, som hver mandag fra den 20. august til den 22. oktober kører en eftermiddagstur med udgangspunkt fra Hvidovre Sundhedscenter på Hvidovrevej 272. Der er ingen tilmelding til de gratis ture, og man møder bare op med sin cykel, meget gerne iført cykelhjelm.

- Vi kører kl. 13 til ca. 14, og alle, der har lyst og kan cykle, kan være med, siger turleder, Lisbeth Pedersen fra Cyklistforbundet. - Vi har især tænkt på borgere, der føler sig mere sikre ved at følges med andre, når de gerne vil ud på cyklen og nyde naturen.

“Vi cykler sammen” giver deltagerne mulighed for at motionere sammen med andre, og det kommer til at foregå i et stille og roligt tempo, så alle kan følge med og komme godt i mål.

- Hver gang vil turlederne fra Cyklistforbundet tage deltagerne med ud på en tur, der varer ca. 1 time og kører 6-10 kilometer ad gode asfalt- og grusveje igennem dejlige grønne områder i Hvidovre. Der vil være små pauser undervejs, og vi slutter af med kaffe i Hvidovre Sundhedscenter, fortæller sundhedskonsulent Anette Jacobsen, der ligesom de frivillige fra Cyklistforbundet glæder sig til at få “Vi cykler sammen” godt fra start.

Se mere om “Vi cykler sammen” på sundhedscentret.hvidovre.dk eller cyklistforbundet.dk/brondby-hvidovre

menu
menu