Stjernebugtaler på Cirkusmuseet

Stjernebugtaler på Cirkusmuseet

I vinterferien kan du på Cirkusmuseet blandt meget andet opleve bugtaleren Peter Nørgaard, der blev kendt for sin imponerende optræden i Tv-programmet ”Danmark har talent”, hvor han nåede finalen med bl.a. bugsang med ”Tina Turner” og ”Elvis Presley”

Peter Nørgaard optræder fra den 11.-15. februar alle dage kl. 11, og det er en enestående chance for at opleve Danmarks sjoveste bugtaler. Efter “Danmark har talent” har Peter Nørgaard haft en travl kalender, der også har budt på optræden i Las Vegas og i den tyske udgave af Tv-programmet. Han er kendt for en sublim optræden, hvor hans store bugtalerevner bliver blandet med humor og stor showmanship. Billetter til showet kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk, og de koster 80 kr. for voksne og 20 kr. for børn. Entré til museet og adgang til museets øvrige ferieaktiviteter er inkluderet i billetprisen.

Træd selv ind i manegen

Cirkusmuseet giver dig også mulighed for selv at prøve kræfter med artisteriet, hvad end det er trapez, line eller jonglering, der trækker. Det sker til Cirkusleg. Ifølge afdelingsleder på museet Mikkel Knudsen giver det både store smil på læben og nye erkendelser om egne og andres evner at deltage i Cirkusleg.

- Vi ønsker, at vores gæster også skal gøre sig erfaringer på egen krop om, hvad det kræver for at blive en god artist. Derigennem får man også en respekt for det store arbejde, der ligger bag artisternes kunnen, men også en sjov oplevelse...

Mikkel Knudsen garanterer, at alle uanset alder kan deltage i Cirkusleg, der finder sted på alle hverdage i uge 7 og 8 fra kl. 12.30 til 14.30 og om søndagen året rundt fra kl. 11-12.30.

Slip fantasien fri

Er du til mere rolige aktiviteter, giver museet dig også mulighed for det på Det Kreative Værksted. Her stiller museet materialer til rådighed, så du f.eks. kan lave kollager, cirkusdyr og meget mere.

Du kan også vælge at høre spændende historier i museets imponerende udstilling, det sker til Vilde Historier. Det kan være historien om den fantastiske udbryderkonge Bernardi fra Løkken eller verdens bedste jonglør, der var pæredansk. Han hed Eyvind Hansen, men kaldte sig Bob Ripa. Vilde Historier kan høres på alle hverdage i uge 7 og 8 kl. 13.

Der er således masser at tage sig til på Cirkusmuseet i vinterferien, og derudover byder Avedørelejren i denne tid også på udstillingen “Familien Danmark på hjul - årets bil 1969-2019”, hvor du ikke blot kan se de 53 biler, der i perioden er blevet kåret til årets bil, men også tage på en tidsrejse til den tid, som bilerne var populære i. Der kan købes en kombi-billet til Cirkusmuseet og biludstillingen, der holder til på adressen Filmbyen 30-32.

menu
menu