Størrelse på uderum uvist

Størrelse på uderum uvist

Koncern bag boligprojekt i Hvidovre nord kan endnu ikke sige noget om, hvor meget uderum, der vil være til beboerne. Men gårdrummet vil være tilgængeligt for alle borgere

Hvidovre Avis spørger i det følgende AKF Koncernen om, hvilke uderum og fællesarealer, de forventer at skabe for Grønnebro kommende beboere. I og med, der endnu ikke er vedtaget en lokalplan for området, er det imidlertid svært for AKF Koncernen at svare konkret.

Hvor mange kvadratmeter uderum får hver beboer?

– Da vi endnu ikke har en lokalplan, er det desværre for tidligt at sige, hvor mange kvadratmeter uderum hver beboer i Grønnebro får. Vi gør dog meget ud af at sikre gode og grønne udearealer i gårdmiljøet, der er åbne for alle – beboere som borgere - ligesom vi ser en stor kvalitet i, at alle vores boliger får deres eget, private uderum i form af altaner. Størrelsen kender vi dog ikke endnu, lyder svaret fra AKF Koncernen.

Vil der blive etableret indendørs fællesarealer for beboerne, som f.eks. festsal?

– I AKF Koncernen arbejder vi generelt med fællesskabskoncepter, der understøtter trygheden i vores boligområder. Fællesskabet vil således også være et omdrejningspunkt i udviklingen af Grønnebro. Udover de fælles, grønne udearealer, vil der derfor ligeledes blive etableret et fælleshus, svarer koncernen.

– Udformningen heraf har vi endnu ikke specificeret, da vi ikke har en endelig lokalplan. Udgangspunktet er dog at udvikle et sted, hvor beboerne i Grønnebro kan mødes om f.eks. fællesspisning, vinklub, yoga, legestue, strikkeklub og lignende. Vi sørger for, at rammerne er på plads, men det er op til beboerne selv, hvordan de vil bruge huset.

key

menu
menu