Støttekoncert med Berlev og Koppel på fredag

Støttekoncert med Berlev og Koppel på fredag

Lokale ildsjæle afholder en støttekoncert med store danske kunstnere til fordel for syriske flygtningebørn i Kometen

På fredag den 2. november kl. 19.30 går flere kendte danske kunstnere på scenen på Kometen i Hvidovre for syriske flygtningebørn i og omkring Syrien, der har hårdt brug for nødhjælp for at overleve.

René Meyrowitsch er gået sammen med Hvidovre Musikråds frivillige ildsjæle, der stiller Kometen til rådighed for en aften i velgørenhedens tegn for at hjælpe udsatte syriske børn, der har oplevet ting, ingen burde opleve.

Pengene fra støttekoncerten vil gå ubeskåret til syriske flygtningebørn i Dansk Flygtningehjælps børnecentre. De har brug for undervisning og et fristed væk fra krigen, der hærger på 8. år, og som har tvunget mere end 12 millioner mennesker på flugt.

Aftenens hovednavn er Berlevs Rock’n’ Roll Hotel, der er stiftet af den tidligere Gasolin trommeslager Søren Berlev. Søren og hans band er ude med et ny album.

Aftenen skydes i gang af Anders og Ulla Koppel, der vil optræde med en 20 minutters poetisk rejse i sang, musik og lyrik ude fra verden - med et særligt blik på børns forhold.

Bagefter overtager otte spirende unge talenter fra 16-21 år scenen med det lokale soul & funkband Croque Monsieur. Forfatter, musiker og tegner Carl Quist-Møller vil derefter tage publikum med på en eventyrlig rejse fra hans barndom, hvor han gik på Albertslund Lilleskole og ofte blev væk på vej hjem og endte med at blive efterlyst tre gange af politiet.

Koncertbilletter koster 125 kr. og kan købes på Hvidovres Musikråds Facebookside, Hvidovre Bibliotekerne og ved indgangen til Kometen.

Koncerten starter 19.30 og dørene åbner en time før.

Medstifter af Savage Rose Anders Koppel  skyder sammen med Ulla Koppel showet i gang.

Medstifter af Savage Rose Anders Koppel skyder sammen med Ulla Koppel showet i gang.

menu
menu