Stor succes i to år kræver flere frivillige til butikken

Stor succes i to år kræver flere frivillige
til butikken

På søndag den 1. juli er det 2 år siden at sognepræst ved Hvidovre Kirke, Inge-Hanne Broström klippede det lilla bånd over, og dermed åbnede Kirkens Korshær Genbrug, i Rebæk Søpark.

I anledning af fødselsdagen, holder butikken ekstraordinært søndagsåbent, og serverer kaffe og hjemmebagt kage.

Samtidig begynder butikken også sit sommerudsalg, hvor der gives 50% på alle varer, dog undtaget stearinlys fra Kirkens Korshærs Lysfabrik.

Det har de seneste to år vist sig, at der er god brug for en moderne Genbrugsbutik i Hvidovre. Butikken er velbesøgt, og mange af kunderne er blevet stamkunder, der jævnligt kigger forbi, for at se om der er kommet nye varer på hylderne.

Mange af butikkens kunder, giver udtryk for, at de synes butikken altid fremstår lys og flot, og at den er med til at give Rebæk Søpark Centret en god atmosfære.

Så selvom det går rigt godt har medarbejderne, hvoraf de fleste har været med fra butikkens begyndelse, og som alle sammen arbejder frivilligt, har også et fødselsdagsønske: Flere engagerede kollegaer, der, ligesom de selv, har lyst til hjælpe med at understøtte Kirkens Korshærs arbejde blandt bl.a. hjemløse, fattige børnefamilier og psykisk sårbare mennesker i Danmark.

- Vi ved godt der er mange muligheder for frivilligt arbejde, også i Hvidovre, men vi vil gerne opfordre til, at man kigger forbi for at høre om arbejdet i butikken, og hvad pengene går til, siger Birthe, der, udover arbejdet med tøj og ting, også er kasserer i to Kirkens Korshærs genbrugsbutikker.

Genbrugsbutikken i Rebæk Søpark bugner af gode ting og sager.

Genbrugsbutikken i Rebæk Søpark bugner af gode ting og sager.

menu
menu