Storslået Jazzbuffet i Bataillionen

Storslået Jazzbuffet i Bataillionen

Torsdag den 21. februar byder Hvidovre Produktionsskoles café- og musiklinje indenfor til en skøn aften med lækker, velsmagende mad og forførende jazz af Aggerbæk//Jepsen.

Det er ikke gået mange hvidovreborgers næse forbi, at Hvidovre Produktionsskoles cafélinje driver et populært og velsmagende køkken i Avedørelejren. Særligt deres torsdagsbuffet er et tilløbsstykke, hvor masser af glade gæster kan nyde sund og veltillavet mad. Og særligt for denne aften bliver spiseoplevelsen akkompagneret af vellydende toner fra Aggerbæk//Jepsens smukke jazzunivers.

I skyggen af store musikalske partnerskaber finder man de to herrer Aggerbæk og Jepsens. Det er ikke Simon og Garfunkel, ej heller Lennon og McCartney. Men det er en bro imellem jazz, folk og pop, som binder dem sammen - blandt andet via elegante og til tider improviserede vokal- og guitararrangementer.

Aggerbæks jazzede tilgang til popmelodierne kan sende enhver til 30’ernes Paris og 50’ernes New Orleans. Jepsens beat-vej til poppen viser sine tydelige fodspor fra 60’ernes Liverpool.

Tilsat humor (intern såvel som ekstern), spilleglæde, engagement og for meget snak mellem numrene får publikum en unik oplevelse hver gang. Lidt gåsehud og en enkelt tåre er ikke udelukket, men primært kan publikum se frem til store smil, smittende grin og masser af godt humør.

Arrangementet præsenteres af Bataillionen - Hvidovre Produktionsskole og Center for Kultur & Fritid. Køkkenet holder åbent fra kl. 17-19.30 og koncerten starter kl. 18.30. Tilmelding er ikke nødvendig. Men hvis du vil sikre dig et bord ifm. mad og koncert, kan du foretage en reservation hos Bataillionen på tlf.: 22 23 58 28. Buffeten koster 89 kr. for voksne og 49 kr. for børn. Koncerten er gratis. Du finder Bataillionen på Alarmpladsen 2.

menu
menu