Superligaspiller til HIF

Superligaspiller til HIF

Viceanføreren fra Lyngby Thomas Sørensen har netop underskrevet en foreløbig et årig aftale med HIF.

Sørensen bliver den 4. sommer-forstærkning og er tiltænkt en plads i midterforsvaret, der i øjeblikket er udfodret med skader til Jacques Bang Sørensen og anfører Frederik Krabbe. 33 årige Sørensen kommer med masser af rutine fra sine 150 kampe for Lyngby, hvor han også var med til at sikre en flot bronzemedalje i 16/17 superligasæsonen.

- Med Thomas Sørensen har vi nu det hold, vi gerne vil have. Fra nu af gælder det forberedelserne til sæsonstart. Med truppen på plads er målsætningen nu klar, vi skal indløse billet til 1. division 19/20. fortæller Formand Martin Krogh-Jensen

Hovedpersonen selv ser frem til opstarten.

-Jeg havde flere muligheder, men jeg synes at HIF var den klub der ville mig mest. Jeg kommer jo med masser erfaring og det er noget jeg kan bidrage med både i kamp og til træning lige som Agger og Aabech har gjort.

Omklædningsrummet er en vigtigt ting for mig, og jeg har hørt rigtig meget godt om stemningen i omklædningsrummet fra tidligere spillere, så det glæder jeg mig til.

Med Sørensen får HIF en erfaren lederskikkelse.

- Per Frandsens måde at spille fodbold på, passer mig rigtig godt, jeg er en spillende forsvar, der snakker meget til sine medspillere, slutter den nye Hvidovre mand.

karsten@hvidovreavis.dk

menu
menu