Svækket HIF-hold hev sejren hjem i overtiden

Svækket HIF-hold hev sejren hjem i overtiden

En fortjent 3-2 sejr til Hvidovre IF i bundopgøret i Skive

FODBOLD: Der var igen utroligt vigtige point på spil for Hvidovre i lørdagens 1. divisionskamp i Skive. Endnu et bundopgør, hvor HIF var presset på bredden. Cheftræner Per Frandsen måtte nemlig se bort fra hele otte mand til matchen, og havde dermed kun fem mand på bænken ud af syv mulige.

Hvidovre var tilbage i 3-4-1 formationen som man har vekslet lidt imellem. Anders Randrup var placeret i en meget uvant position på venstre wingback, da Andreas Moos, Rasmus Louie Larsen og Marc Nielsen var ude med skader og karantæner.

Startede godt

Hvidovre fik en rigtig god start og fik sat sig på spillet med flere gode indlæg, især fra Magnus Fredslund der virkelig har fundet sig godt tilrettet på højre wingback. Den første chance kom efter seks minutter da Sebastian Avanzini lagde bolden af til Mikkel Nøhr, der sendte en afslutning centimeter over mål. Og HIF’erne fortsatte trykket på Skive, og efter 17 minutter havde man igen muligheden for at komme på tavlen, da Oscar Buch brød godt igennem og afsluttede fra en spids vinkel. Bolden endte for fødderne af Magnus Westergaard, der sendte bolden på indersiden af overliggeren, og derefter headede returen lige over mål.

Efter en lille halv time begyndte jyderne at røre på sig. De fik tildelt et frispark på kanten af feltet, som HIF-keeper Marco Brylov dog fik klaret. Kort efter var den så gal igen, Skive fik for meget tid og plads på bolden, HIF virkede alt for passive, hvilket gav hjemmeholdet mulighed for et indspil, der endte hos den tidligere HIF-spiller Andre Bjerregaard, hvis afslutning blev rettet af og gik i mål helt uden chance for Brylov. Stik imod spil og chancer var Skive nu foran 1-0.

Scoringen gav hjemmeholdet lidt momentum, hvor Andre Bjerregaard skulle have gjort det til 2-0, men igen kom Marco Brylov godt i vejen med en fin redning.

Kort før pausen fik HIF dog aftaget hjemmeholdets pres, og et frispark i højre side, blev af Magnus Fredslund sendt ind i hovedet på Ahmed Ilijazovski, der headede bolden på tværs til en helt fri Daniel Stenderup, der kunne sparke bolden i et tomt mål og udligne til pausestillingen 1-1.

God start igen

Hvidovre var oppe på dupperne og red videre på den sene scoring efter pausen, og kom foran 2-1 efter bare 15 sekunder. Daniel Stenderup sendte en lang bold op i højre side, hvor Magnus Westergaard fik den sendt videre til Oscar Buch, der kom til baglinjen og afleverede et cut-back ind til Tobias Thomsen, som Skivekeeperen kun kunne halvklare, og på returen var Mikkel Nøhr vågen, og fik sparket bolden i mål.

Resten af 2. halvleg blev ret uskøn, ikke mindst på grund af 1. divisions dårligste bane, der gjorde at det hele blev noget værre rod og mange chancer blev det heller ikke til.

Begge hold havde perioder, og efter en times spil fik Skive så udlignet, da et indlæg blev snittet videre foran Stenderup, så Oliver Haurits kunne tage bolden flot ned og score til 2-2. Lige efter kunne Oscar Buch så have svaret igen, da Sebastian vanzini sendte en stikning afsted der gav Buch en 1:1 med keeperen, men Bucks afslutning gik langt forbi det lange hjørne.

De sidste tyve minutter var det to trætte hold, der forsøgte at jage de tre vigtige point, hvor det for Skive ville være den første sejr i sæsonen. Chancerne blev ikke rigtig store, og Per Frandsen forsøgte sig med nye offensive kræfter i form af Marcus Lindberg og 100 kamps-jubilaren Kim Aabech, der også kom ind og sikrede point i Kolding i forrige weekend.

Selv om de to igen leverede en rigtig fin indsats, kom afgørelsen fra et andet sted. En træt Mikkel Nøhr fik tilkæmpet sig et hjørnespark med 30 sekunder igen. Han sendte selv hjørnesparket ind over, hvor Sebastian Avanzini dukkede op imellem venner og fjender og headede sit første sæson mål i kassen til 3-2.

Med sejren har Hvidovre nu mødt alle hold og med seks point op til top-seks har man for alvor meldt sig tilbage i ligaen, inden landsholdspausen, som skal bruges til at få flere af de skadede spillere tilbage, bl.a. Nicolaj Agger, der har været ude siden runde 1 mod HB Køge.ka-ma

menu
menu