Svækket Hvidovre-hold leverede overraskelsen

Svækket Hvidovre-hold
leverede overraskelsen

Med tre nye i forsvaret holdt HIF nullet mod et af topholdene og vandt 2-0

FODBOLD: Tre forsvarspillere i karantæne og tre på skadeslisten, - hvad gør man så, når man skal møde et af topholdenet? Ja, man sætter to offensive spillere ned i forsvaret, sammen med to backs med begrænset spilletid, - og så vinder man 2-0. Det lyder næsten lidt for enkelt og træner Per Frandsen havde nok også solgt det for mindre inden kampen mod FC Fredericia, der er blandt rækkens stærkeste udebold.

Afløserne i midterforsvaret, Lasse Brandt Hansen og Aleksander Lazarevic, var det helt store tema i opgøret, da de søndag indtog de uvante pladser ved siden af hinanden. Begge har få gange spillet pladsen som ungdomsspillere, men ellers har det mere være det fremadrettede spil, der har kendetegnet de to. Men begge løste opgaven som et gammelt garvet midtstopperpar.

- Jeg skulle selvfølgelig holde styr på Aleks, men jeg synes vi gør det ret godt. Vi har selvfølgelig også nogle gutter foran os der gør et rigtig godt job, som gør det hele lidt lettere, fortæller Lasse Brandt efter opgøret. - Hele holdet spillede da en rigtig god kamp, alle kæmpede røven ud af bukserne, men vi får da også spillet noget rigtig god fodbold til tider.

Makkeren Aleksander Lazarevic var også godt tilfreds med samarbejdet: - Vi har en god kemi, det hjælper meget på samarbejdet, Lasse råber bare lidt og så lytter jeg bare efter og prøve at placere mig rigtigt.

HIF fik som bekendt lukket ned for et FC Fredericia mandskab, i den anden ende var HIF stærke på omstillinger, og i takt med at gæsterne skulle frem på banen, fik HIF’s offensiv mere plads. Efter en halv time kombinerede HIF’erne de jyske modstandere "ud af brættet", og Nicolaj Agger afsluttede et flot samarbejde med Nicklas Schmidt og Kim Aabech til en 1-0 føring.

2-0 målet kom kort ind i 2. halvleg, da Kim Aabech fra en spids vinkel, snyder udeholdets keeper og sender bolden i det lange hjørne.

- Det er helt sindssygt godt arbejde af drengene, det osede af holdånd der inde i dag, især med så mange på nye pladser, bl.a. de to midtstoppere, samt Nicklas Schmidt og Emil Vatani, der kom ind uden mange kampe i benene. Vi stod overfor et Fredericia- hold der kom for at mose os, men det var os der moste dem, siger en glad HIF-assistenttræner Claus ”Buller” Clausen.

ka-ma

ET SKØNT MÅL - sat ind af Nicolaj Agger, efter et flot gennemspillet HIF-angreb.      Foto: Ole Mik

ET SKØNT MÅL - sat ind af Nicolaj Agger, efter et flot gennemspillet HIF-angreb. Foto: Ole Mik

menu
menu