Syng julen ind

Syng julen ind

På torsdag den 6. december kl. 19.00 byder Avedøre Kirke på en “Syng-julen-ind”-koncert med det lokale Avedørekor og kirkens pigekor.

“Syng julen ind” er en mangeårig tradition i Avedøre kirke, hvor der er mulighed for alle i Avedøre at komme i kirken og synge de dejligste julesalmer og sange sammen med de lokale kor, samt lytte til nogle solosange.

Man kender efterhånden de lokale Avedøre Kirkes Pigekor og Avedørekoret. Pigekoret synger ved gudstjenester, andre af kirkens arrangementer og koncerter. Koret består af 16 piger i alderen 14-24 år.

Avedørekoret er et kor for voksne i Avedøre, som synger i deres fritid. Deres sangrepertoire spænder fra sømandssange og vise til forskellige musicals og opera- og filmnumre. Begge kor ledes af Wents Reinbergs.

Syng Julen Ind koncerten er åben og gratis for alle i Avedøre. Efter arrangementet er der mulighed at købe gløgg og æbleskiver for kr. 20,-

Traditionen tro er der også salg af juledekorationer denne aften, som man i øvrigt også kan komme forbi og købe i kirkens gård i hele december måned.

menu
menu