TA´ MED PÅ GRØN GÅTUR MED TRINE TORP OG SF!

TA´ MED PÅ GRØN GÅTUR
MED TRINE TORP OG SF!

Vi inviterer Hvidovreborgerne på søndagstur, skriver MARIE-LOUISE JØRGENSEN fra SF Hvidovre:

For SF er det vigtigt at vi passer på vores naturområder i Hvidovre, for de er helt unikke. Specielt området omkring vores strand, havn og videre ud til Avedøre Holme er noget helt særligt. Hos SF vil vi gøre alt hvad vi kan for at bevare dette område, så vi kan nyde det mange år endnu.

Området har dog desværre flere gange været ramt af bl.a. skybrud med skadelige oversvømmelser til følge. Det skal vi gøre alt for, at vi fremadrettet kan undgå, og det er derfor vigtigt, at vi får bygget skybrudsveje og lavet grønne anlæg, der kan holde på vandet efter store regnskyl.

Derfor inviterer vi Hvidovres borgere med på en hyggelig gåtur, hvor vi skal se noget af Hvidovres flotte natur og snakke om hvad vi kan gøre med området i forhold til klimasikring. Vi har inviteret vores folketingsmedlem og natur- og miljøordfører Trine Torp med.

Hvor og hvornår: Søndag den 27. maj kl. 10-12

Vi mødes ved vores partilokale på Strandmarkens Fritidscenter, Hvidovre Enghavevej 2, og går en tur langs den sydlige del af Planetstien, fra Saturn ved havnen, forbi Uranus ved Strandengen, og til Pluto i Mågeparken.

Turen tager ca. 2 timer og vi går i et langsomt tempo så alle kan være med. Undervejs vil der være lidt koldt at drikke, mulighed for at snakke om bl.a. kystsikring og anvendelsesmuligheder for området, se på Hvidovres dejlige natur og nyde det gode vejr.

Vi glæder os til at se jer.

Marie-Louise Jørgensen

SF Hvidovre

menu
menu