Tænd et lys

Tænd et lys

Kræftens Bekæmpelse arrangerer traditionen tro julekoncert i år tirsdag den 4. december kl. 19.00 i Strandmarkskirken

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule- og vinterkoncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er Anne Dortes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale, og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum, og folder sange og salmer ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere jule- og vintersange og salmer med afsæt i Anne Dorte’s to meget succesfulde albums med danske salmer og sange : “Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”.

Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte og klassiske sange. Hertil kommer enkelte nye salmer, skrevet af Anne Dorte selv.

Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse byder velkommen til en jule- og vinterkoncert med Anne Dorte Michelsen, der skaber varme, fælleskab og lys i mørket.

menu
menu