Tag elbilen til hospitalet

Tag elbilen til hospitalet

32 nye ladestandere på Hvidovre Hospital gør det nemmere at tage el- eller hybridbilen til hospitalet.

Rejsen til og fra Hvidovre Hospital foregår for flere og flere i en el- eller hybridbil. Derfor skal det også være muligt at få sin bil ladet op. Region Hovedstaden har derfor opsat 32 nye ladestandere på Hvidovre Hospital.

Behovet er nemlig stigende, og derfor er der brug for flere ladestandere: Både så de, der bruger elbilerne, kan få den nødvendige strøm, men også så regionens arbejde med at reducere CO2, forurening og støj i fremtiden kan forsætte. Og netop det bliver der nu rykket på med et større projekt, hvor regionen frem mod 2024 i alt sætter 300 nye ladestandere op fordelt på regionens hospitaler og matrikler. De første 100 er nu klar til brug og heraf er der 32 på Hvidovre Hospital.

Laderne er forbeholdt hospitalets besøgende, og dermed kan både patienter, pårørende og hospitalets medarbejdere se frem til at få lettere adgang til en ladestander, når de lægger vejen forbi hospitalet i en el- eller hybridbil.

Det er udbyderen Spirii, der står bag de nye ladestandere. For at benytte opladerne skal man hente Spiriis app. I app’en kan man se mere om priser og vilkår. Ladestanderne kan lade med op til 22 kWh.

De mange ladestandere er fordelt på to af hospitalets parkeringspladser – en i hver ende. Find mere information om hvor de er placeret på www.hvidovrehospital.dk under find-vej og parkering. Vær opmærksom på skiltningen, da nogle ladestandere er reserveret til regionens egne biler og andre er tidsbegrænsede.

Ladestandere på Hvidovre hospita

Ladestandere på Hvidovre hospita

menu
menu