-Tag med på sommerlejr...

-Tag med på sommerlejr...

- lyder opfordringen fra DUI-Hvidovre til familier med børn

Er sommerferien ikke planlagt endnu har DUI- Hvidovre et godt tilbud til familier med børn.

Her kan man tage med på sommerlejr i uge 28, fra den 6.-13. juli, til Juelsminde i Midtjylland. Hytten ligger i første klitrække ned til Kattegat.

- Vi er flere familier, som har deltaget i flere år - men vi vil gerne “lege” med flere børn, lyder det fra den lokale DUI afdeling.

Sommerlejren henvender sig til børn i alderen 6-15 år.

- Hytten er indrettet med værelser, så vær ikke afskrækket af en hel uge på sovesal, siger Marianne Halkjær.

I løbet af ugen skal man en heldagstur til Legoland og derudover står den på hygge, spille brætspil, bade på stranden, på udflugt, lave bål og kun fantasien sætter grænser. Der er masser af fælleshygge for både børn og voksne.

Prisen er 1.000,- pr. person for hele ugen incl. transport, mad, aktiviteter og udflugt. Kun lommepenge skal du lægge ekstra. Dagspris kr. 150,- pr. person.

Transporten foregår enten i egne biler eller i fællesbud - afhængig af antallet.

Tilmelding og yderligere info til Marianne Halkjær på tlf. 23 95 44 27 eller mail mariannehalkjaer.msn.com.

Om DUI

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig. DUI tilbyder aktiviteter f.eks. familieudflugter, weekendture, lejre og arrangementer som I kan deltage i hvis I skulle havde lyst.

Foreningen drives udelukkende af frivillige medarbejdere der lægger mange kræfter i, at skabe gode og trygge rammer for vores aktiviteter. DUI-LEG og VIRKE i Hvidovre blev stiftet den 26. april 1929 og har lige siden været aktiv med et hav af forskellige aktiviteter målrettet børn og unge og deres familier.

DUIs lokaler ligger på Hvidovrevej 510B.

menu
menu