Tag på fugle- og urtetur rundt i Kystagerparken

Tag på fugle- og urtetur rundt i Kystagerparken

Foråret er godt i gang og med dét vågner fuglekoret. Onsdag efter påske, den 24. april kl. 19.00 til 21.00 indbyder “Det Spiselige Hvidovre” borgerne til at opleve fuglelivet i Kystagerparken og Kalveboderne. Sammen med fuglene byder nogle af vore bedste spiselige urter sig til: Strandkarse, Løgkarse, Kvan og mange andre.

John Frisenvænge, fra Dansk Ornitologisk Forening og Det Spiselige Hvidovre, vil være guide på fugleområdet. Han kender Kystagerparkens og Kalvebodernes fugleliv ind og ud og ikke mindst fuglenes adfærd, deres sang og deres forskellige levesteder i området.

Søren Espersen, fra Det Spiselige Hvidovre, leder deltagerne sikkert gennem områdets spiselige planter og deres levevilkår i Kystagerparken. Undervejs får man gode og enkel anvisninger på, hvordan de enkelte planter kan anvendes og ikke mindst på, hvordan man selv kan gøre en indsats for at forbedre planternes levevilkår i parken og måske også hjemme i haven.

Find det gode fodtøj frem. Medbring gerne en kikkert, en plasticpose og måske lidt at drikke. Der er mødested på p-pladsen bag Åmarken Station kl. 19.00, og tilmelding er ikke nødvendig.

Foreningen “Det Spiselige Hvidovre” er på vej med et flot program for 2019. På turen kan deltagerne høre nærmere om, hvad 2019 bringer af gode oplevelsesmuligheder i naturen for såvel børn som voksne.

menu
menu