Tai Chi i Vigerslevparken

Tai Chi i Vigerslevparken

Taistisk Tai Chi Forening inviterer til “Kom og prøv Tai Chi” to torsdage i august, nemlig på torsdag den 1. august og 8. august, begge dage fra kl. 18.00 til 19.00 i Vigerslevparken, ved Leopardvej.

- Vi gentager succesen fra de seneste år og inviterer alle til at komme og prøve den gamle kinesiske træningsform, fortæller Nis Nissen.

-Kom i det dejlige sommervejr og nyd en times afslapning i det fri. Deltagelse er gratis og kræver ingen tilmelding.

- Kom og prøv, hvordan de naturlige, rolige og harmoniske bevægelser, kan skabe cirkulation i hele kroppen. Taoistisk Tai ChiÔ indre øvelser giver styrke og smidighed og arbejder med alle dele af kroppen. Fra hælen til fingerspidserne, til toppen af hovedet, hele kroppen er involveret. Over tid åbner de rolige bevægelser kroppen, og bringer barnets naturlige bevægelser tilbage til deltagere i alle aldre. Træningen er med til at stimulere kroppens naturlige kredsløb, som f.eks. hjerte og kredsløb, åndedrættet og lymfesystemet.

Påklædning er behageligt tøj og flade sko. Det vil være en af Taoistisk Tai Chi Forenings instruktører, som står for træningen.

Taoistisk Tai Chi Forening Danmark er en non-profit frivillig forening som tilbyder undervisning i Tai Chi ved årligt akkrediterede instruktører. Den Tai Chi form vi træner er udviklet af den taoistiske munk Master Moy Lin-Shin og undervises i dag verden over. Foreningen har til formål at udbrede kendskabet til de sundhedsfremmende fordele ved de træningsformer Taoistisk Tai Chi Forening tilbyder, så flest mulige får glæde af den sundhedsfremmende træning og dermed bedre helbred og liv.

Nis Nissen giver mere information på tlf. 20 32 29 58 eller mail: nis.nissen@taoist.dk

menu
menu