Tak, fordi du er ”Flink af natur”

Tak, fordi du er ”Flink af natur”

National sommer-kampagne minder om at vi skal passe på naturen og vores grønne områder. Så kan vi alle nyde sommeren udenfor

Husk dit affald. Hold din hund i snor og saml hømhøm'er op. Lav kun bål på etablerede bålpladser. Gør plads til andre. Tag hensyn til planter og dyr. Sådan lyder de fem opfordringer i sommer-kampagnen FLINK AF NATUR, som igen i år lanceres i samarbejde mellem Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen. Hvidovre Kommune bakker op om den nationale kampagne ved at formidle budskaberne videre på sine kanaler, bl.a. hjemmeside, facebook og instagram.

- Det er mit indtryk, at de allerfleste af os i Hvidovre er flinke af natur og passer godt på vores fælles områder, siger borgmester Helle Adelborg. – Men hver sommer oplever vi desværre også, at der er nogle, som glemmer at vise hensyn til naturen og til andre, der også gerne vil nyde den.

Som eksempel nævner borgmesteren de unge, der fester bl.a. i Rebæk Søpark og ved Hvidovre Havn.

- Det er egentlig ærgerligt, at de glemmer at vise hensyn og efterlader affald, flasker osv., for vores unge i dag er jo meget ansvarlige og tænker på klima og miljø,

Også formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Maria Durhuus bakker op om kampagnen:

- Vi har nogle gode og flotte anlæg og baner i Hvidovre Kommune, som kommer rigtig mange borgere og foreninger til gode, og vi er alle sammen ansvarlige for at passe på dem. Hvis vi husker at værne om vores faciliteter, holder de længere, og så kan endnu flere få glæde af dem.

Både borgmesteren og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget understreger, at de er overbeviste om, at alle egentlig gerne vil være ”flinke af natur”.

- Så i stedet for den løftede pegefinger og de nedadvendte mundvige, synes jeg, at vi skal tage den positive tilgang, smile og sige ”Tak, fordi du bidrager til, at alle kan nyde sommeren i vores dejlige Hvidovre”, slutter Maria Durhuus.

Kultur- og fritidsudvalgsformand Maria Durhuus.

Kultur- og fritidsudvalgsformand Maria Durhuus.

menu
menu