Tak til lokale butikker

Tak til lokale butikker

- og til de borgere der støttede op om Køb lokalt-dagen, skriver borgmester HELLE ADELBORG:

Hvidovres handelsliv var iklædt gule flag og bannere, da der lørdag 5. september var Køb Lokalt-dag. 80 butikker var med og havde fundet de gode lørdagstilbud frem og planlagt sjove aktiviteter, ligesom de havde pyntet op i butikken med materiale fra ’Sæt pris på din by - Køb Lokalt-kampagnen’.

Jeg var selv rundt i mange butikker og glædede mig over at møde så mange engagerede og servicemindede butiksejere og medarbejdere. Med Køb Lokalt-dagen hylder vi de lokale butikker og slår et slag for at bevare et stærkt og mangfoldigt handelsliv i vores by. For en kommune som Hvidovre er det vigtigt med et stort udbud af butikker. Det er med til at fastholde Hvidovre som en interessant forstad til København. Jeg håber, at Køb Lokalt-dagen har været medvirkende til, at flere af borgerne i Hvidovre har oplevet den gode lokale service og måske også opdaget lokale butikker, som de måske ikke tidligere har handlet i.

Jeg vil gerne sige tak til de butikker, som var med til Køb Lokalt-dagen og tak til alle de borgere, som støttede op om begivenheden.

Fra Hvidovre Kommunes side støttede vi Køb Lokalt-dagen, og vi vil rigtig gerne støtte arrangementet igen til næste år. Vi har alle en interesse i at have et mangfoldigt handelsliv. Mange butikker lider i øjeblikket under coronakrisen, og det er derfor vigtigere end nogensinde før, at vi husker at handle lokalt. Hvis vi vil bevare vores gode handelsliv i morgen er vi nødt til at bruge butikkerne i dag.

Venlig hilsen

borgmester Helle Adelborg, Hvidovre Kommune.

menu
menu