Temperamentet gnistrede da HIK tabte til unge HIF’ere

Temperamentet gnistrede
da HIK tabte til unge HIF’ere

FODBOLD: Efter to hårde kampe mod Superligaklubberne Lyngby og Brøndby, testede Hvidovres sig i weekenden af mod en mere overkommenlig modstander, nemlig HIK fra 2. division.

Hvidovres meget unge hold kom ud for en noget mere kontant modstand end forventet. Hellerup-klubben havde flere tidligere HIF-profiler med til opgøret, bl.a. HIK-træner og tidligere HIF-stopper Kristoffer Wichmann, samt adskillige tidligere holdkammerater fra Hvidovre-tiden med på holdkortet, bl.a. hans tidligere forsvarsmakker Frederik Krabbe, Daniel Thorup, Frederik Emil Andersen og Jonas Hebo Rasmussen. Det var helt tydeligt at de "gamle HIF’ere" ikke ville tabe til Hvidovres opkomlinge.

Hos Hvidovre havde træner Per Frandsen givet flere af profilerne fri og i stedet gav han plads til flere af de unge, som takkede for tilliden. Filip Dukic vogtede målet, bagkæden bestod af Emil Vatani, Matti Olsen, Rasmus Louie Larsen og Andreas Moos, på midten spillede Christopher Østberg, Andreas Milner, Oscar Buch og Mikkel Nøhr, og i front spillede igen Aleksander Lazarevic og Marcus Lindberg.

Ude med skader er fortsat Lirim Qamili, Nicklas Schmidt og Hakan Redzep, mens Morten Nielsen, Kim Aabech og Nicolaj Agger blev sparet.

Bred trup med talent

Det unge Hvidovre-hold viste at HIF har en bred trup med masser af talent. Andreas Milner, der kommer fra klubbens egen ungdomsafdeling, viste igen rigtig fine takter og Oscar Buch og Marcus Lindberg virker allerede til at være oppe på samme niveau som før deres skader i efteråret.

Det blev et tæt opgør med masser af kampe i kampen, og selvom HIK spiller i en lavere række, blevet kampen afviklet i et højt tempo fra begge sider. Efter en lille halv times spil havde Marcus Lindberg målnæsen i orden da han efter et hjørnespark bragte HIF i front.

Gæsterne bed som sagt godt fra sig, og især i omstillingspillet var de en trussel for HIFs defensiv, men i stedet for en udligning var det Oscar Buch der fordoblede scoren til 2-0, med et flot skud uden for feltet. En flot scoring af den unge midtbanespiller der for alvor banker på til en start 11’er.

Efter pausen foretog HIF et par udskiftninger Mike Mortensen, Daniel Stenderup og Magnus Fredslund kom ind i bagkæden, Adil Guendouri, og Lasse Brandt Hansen kom ind på midtbanen.

Gæsterne var dog hurtige til at udnytte forvirringen omkring de mange udskiftninger i HIFs defensiv, der bestemt ikke virkede klar fra start, da HIK i halvlegens første minut gik meget let igennem Hvidovres venstre side, og sørgede for reduceringen til HIK. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage der blev fightet og kørt højt pres fra begge sider, så helt kønt blev det aldrig. Men med et kvarter igen var den igen gal i Hvidovres defensiv og HIK udlignede til 2-2.

Men Hvidovre fik hurtigt svaret igen, da man lynhurtigt udnyttede at gæsterne havde mange folk på Hvidovres banehalvdel, - en hurtig erobring og så gik det stærkt ned mod HIKs mål Andreas Milner sparkede bolden ind til 3-2,der også blev kampens resultat.

I de sidste minutter af kampen så en tydeligt frustreret Frederik Krabbe rødt da den tidligere HIF kaptajn blev præsenteret for sit andet gule kort efter helt unødvendigt, at trække sin tidligere holdkammerat Alekskander Lazarevic i trøjen. ka-ma

menu
menu