Tilbud om omsorg, motion og samvær

Tilbud om omsorg, motion og samvær

Nyt medlemsblad fra Ældre Sagen i Hvidovre kan måske inspirere til julegaver

Mangler du inspiration til en julegave til dig selv som enlig, til jer som ægtepar eller til en god ældrebekendt, er det en god ide at kigge i det netop omdelte medlemsblad fra Ældre Sagen i Hvidovre. Distributionen til de ca. 5.500 medlemmer er foretaget af et stort antal frivillige omdelere.

I bladet fortælles om den brede palet af tilbud om arrangementer, ture, motion og samvær i det kommende halvår. Og igen har man mulighed for at følge den populære torsdags-foredragsrække, ligesom der er tilbud om forskellige spændende enkeltmøder i forårsmånederne. Omkring Ældre Sagens vigtige omsorgsarbejde er der henvisning til de frivillige kontaktpersonen, man som ældre eller pårørende til samme kan henvende sig til, hvis der er behov for en besøgsven, tryghedsopkald eller demenshjælp.

En julegave kunne f.eks. udgøre deltagergebyret ved et af de mange enkeltarrangementer og ture, hvortil der ofte er tilknyttet spisemulighed. Er man til gaver i den økonomisk lidt tungere ende, er der mulighed for at komme på en udlandsrejse i 2019, nemlig en efterårstur til Malta.

Har du et ældre familiemedlem eller ditto bekendt, der ikke er med i Ældre Sagens fællesskab, kan du forære en fremtidssikret julegave, nemlig et årskontingent til Ældre Sagen. Det er en god ide med tidlig tilmelding til Ældre Sagens tilbud. Mange bliver hurtigt overtegnet, og i de tilfælde vil man forsøge at arrangere supplerende tilbud. Du kan tilmelde dig ved fremmøde eller telefonopkald til lokalkontoret i åbningstiden, men her skal du være opmærksom på juleferielukning 5. december til den 5. januar.

På Ældre Sagens lokale hjemmeside ældresagen.dk/hvidovre kan du døgnet rundt tilmelde dig og klare deltagerbetalingen via din netbank samt udskrive dit deltagerbevis.

Hjemmesiden for Ældre Sagen i Hvidovre har i øvrigt fået nyt design, og webmaster Kurt Holm er nu i gang med detailudformningen.

menu
menu