To fantastiske cirkusforestillinger med Arcus

To fantastiske cirkusforestillinger med Arcus

Børne- og ungdomscirkuset i Hvidovre optræder med 12 forestillinger i næste uge

Teltet er ved at blive gjort klar, og artisterne skal være klar til at optræde. Cafeen skal gøres klar og der skal være styr på forplejning til artister og knyster og meget mere.

Det lokale børne- og ungdomscirkus Cirkus Arcus optræder flere gange om året. Den største begivenhed er Cirkus Ugen i maj, hvor der holdes ca. 12 forestillinger i løbet af en uge i eget cirkustelt i Avedørelejren. Cirkus Ugen 2019, foregår i næste uge fra den 19. til 25. maj.

Forestillingerne

De unge artister viser to forskellige forestillinger, nemlig “Vand” og “Tid”

I forestillingen “Vand” skal man være forberedt på en våd omgang, når Gruppe Øst udforsker fænomenet vand. Hvordan føles vand? Hvordan bevæger man sig i og på vand, og hvad kan vand bruges til? Bukserne bliver smøget op og svømmefødderne bliver taget på i en plaskende forstilling, hvor vi følger livets gang både under og over vandet.

I forestillingen “Tid” skal man forestille sig, hvordan det vil være at kunne hæve sig op og se ned på et menneskes liv – se, hvordan tiden går fra man bliver født, og som baby render rundt med ble og sut, til man en dag står med stok og smilende rynker og ser tilbage på den tid, der er gået. Gruppe Vest tager os i forestillingen TID med på en sådan tidsrejse over et menneskes liv.

Der lægges ud med forestilling på søndag den 19. maj kl. 14, derefter er der forestillinger mandag den 20. maj kl. 10, og kl. 18.30, tirsdag den 21. maj kl. 10 og 18.30

Onsdag den 22. maj kl. 10 og 18.30, torsdag den 23. maj kl. 10 og kl. 18:30, fredag den 24. maj kl. 10 og 18.30, samt lørdag den 25. maj kl. 14.

Formiddagsforestillinger koster 25 kr. Aften og weekendforestillinger koster 40 kr. for børn og 70 kr. for voksne.

Billetter og yderligere info kan fås på cirkusarcus.dk

menu
menu