To kaptajner til Fighters

To kaptajner til Fighters

Hvidovre Fighters har været på rov i det svenske og henter to forstærkninger

ISHOCKEY: Hvidovre Fighters har hentet en ganske interessant forstærkning til den kommende sæson. Klubben har skrevet kontrakt med den svenske center Kim Johansson, der har været kaptajn i Allsvenskan-klubben IK Pantern i de seneste sæsoner. 30-årige Johansson har tidligere spillet i Metal Ligaen. Mellem 2011 og 2013 opnåede han 81 kampe i ligaen for Herlev Eagles, og her noterede han sig for 48 point.

– Kim Johansson beskrives som en stærk arbejdskraft, der knokler i begge retninger. Alderen og hvervet som kaptajn for IK Panterns stærkt besatte kollektiv gennem fire år, fortæller også, at Hvidovre Fighters får en spiller ind, der bringer noget erfaring, som den overståede sæsons trup ikke havde alverden af, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Øresund er spækket med kaptajner fra hele verden og Hvidovre Fighters har kapret endnu en mand med den fine maritime titel fra vores svenske broderland. Edgars Treijs er ny spiller i Fighters, han kommer fra en sæson som kaptajn for Malmøs Junior 20-hold, hvor han leverede stærkt. Nu er tiden kommet til Edgars Treijs’ næste skridt i karrieren, et gennembrud på seniorplan. Den plan ser Hvidovre Fighters frem til at hjælpe med opfyldelsen af.

Edgars Treijs har de seneste to sæsoner bjerget en fangst på hele 34 scoringer og 48 assisterende pasninger over 86 kampe i Sveriges bedste juniorliga. De mange point er ikke noget pludseligt opstået. Forwarden har gennem alle sine ungdomsår, været flittigt scorende for sine hold. Nu er det op til Edgars Treijs og Hvidovre Fighters at udfolde potentialet på seniorniveau.

- Vi glæder os over, at Edgars har valgt Hvidovre. Han passer naturligt til vores vision om at udvikle unge spillere, samtidig har han erfaring med sig fra et miljø, hvor træning og kamp tages topseriøst. Han har bevist sig selv på ungdomsniveau, og vi tror på, at han kan udvikle sig til en profil som seniorspiller, med den tillid og det ansvar, vi hos Fighters tildeler spillerne, lyder det fra Jesper Kristoffersen, PR-ansvarlig hos Hvidovre Fighters.

20-årige Edgars Treijs er født i Riga, Letland, hvor han også skøjtede sine første tag hos SK Riga. Hvidovre Fighters har dermed to spillere i truppen med lettiske rødder; Victor Cubars er den anden.

sport@hvidovreavis.dk

menu
menu