To Sjællands-mesterskaber i formationshold

To Sjællands-mesterskaber  i formationshold

I weekenden afholdte De Danske Danseskoler Sjællandsmesterskaber i Formationer. Den Lokale danseskole i Hvidovre CPHDANS, stillede op i Hip Hop, Show & Disco formation, og har de sidste ni måneder med auditions, coaching og træningssessions - arbejdet målrettet mod Sjællandsmesterskaberne der i år blev afholdt i Køge….

Det stod klart i løbet af dagen, at cphdans havde favoritrollen i flere kategorier.

- To Sjællandsmesterskaber og en sølv og bronze blev resultatet af en målrettet træningsplan og stor opbakning fra familie og elever, udtaler cphdans ejer Kenneth Stenlund. Hele 30 Guldmedaljer og 12 Sølv medaljer blev hængt om halsen på de glade dansere.

Kenneth udtaler ligeledes, at pokaler og medaljer er prikken over I’et og anerkendelsen for hårdt slid, men rejsen derhen er den allervigtigste. Stemningen, kammeratskabet og de bånd der knyttes imellem eleverne - er bånd, som de har mange år fremad. Selvtillid, motivation, træningsrammer og mål er noget elever kan tage med sig i alle aspekter i livet.

Foran sig har cphdans endnu to weekender før Danmarksmesterskaberne står for døren. Selvtilliden har fået et boost! Ydermere har det ene hold: SHOWFORMATONSHOLDET, kvalificeret sig til Verdensmesterskaberne i SHOWDANS til november i Risa i Tyskland. Endnu et skulderklap til den lokale danseskole cphdans, der trods sine “kun” otte års levetid i Hvidovre, har markeret sig

menu
menu